perjantai 5. elokuuta 2011

ILLAN TULLEN ELOKUUSSA

Tallella ollaan, kovalevy vain höpinöistä tyhjänä. Viisainta tyytyä julkaisemaan kukkakuva ja toivotella nautinnollisia iltoja elokuun hämäriin jokaiselle lukijalle! 

8 kommenttia:

 1. Tulossa ollaan, Juthbackan markkinat on 19.-20. elokuuta, eli siihen mennessä tulen sitten :-D ! Otan yhteyttä myös Dahliaan, joka halusi treffata myös, niin nähdään joukolla. Mun pitää alkaa kaivaa purkkeihin ja vaikka soittaa sulle, mitä kaikkea taimia sitten tuonkaan! Ja Sainion taimisto voisi taas olla kiva käyntikohde siellä teilläpäin ;-)

  VastaaPoista
 2. Hyvää viikonloppua!Joskus on todella hyvä olla kovalevy tyhjänä, silloin on tilaa tallentaa uusia asioita.

  VastaaPoista
 3. Tunnelmallisia elokuun iltoja sinnekin! Olette ilmeisesti treffaamassa Sailan kanssa juurikin silloin, kun hän poikkeaa täällä ohikulkumatkalla. Jos haluat hauskannäköisen pelargonian 'Rasberry Rippel' niin voin laittaa tulemaan! Taimia nääs on ihan kohtuullisesti. Blogissa kuvia :)

  VastaaPoista
 4. Saila - kiva kiva! Soitellaan vielä ja ehdottomasti Sainiolle! Se ei ole enää loppukesästä lauantaisin auki, mutta viimeistään perjantaina ehditään.

  Cheri - aivan! Joskus vain pää nollautuu taas täyttyäkseen uusista asioista ja ajtuksista.

  Tiina - voi, kuulostaa ihanalta, näinkin pelakuun blogissasi! Otan iloisena ja kiitollisena tuollaisen lahjan vastaan, kiitos Tiina!

  VastaaPoista
 5. Oih miten ihana kuva ! Tuo ihan auringon tänne hämärtyvään iltaan, sateen keskelle : )

  VastaaPoista
 6. Kiitos kun kävit kertomassa kuulumiasi, ehti jo taas tulla ikävä! Ymmärrän erittäin hyvin tuon lomanjälkeisen tyhjyyden, helpottaa sitten astettain. Ihana auringonkukka!

  VastaaPoista
 7. Ihana kuva auringonkukasta. Mukavaa elokuuta sinulle myös.

  VastaaPoista
 8. Tykkäänköhän sittenkin keltaisista kukista;)

  VastaaPoista

Sanasi ilahduttavat aina.