torstai 30. kesäkuuta 2011

KARNEVAALIT

Pikainen päivitys... pitäisi olla jo nukkumassa. Nyt puutarhassa vietetään todellisia karnevaaleja. Pionit uhkuvat ja puhkuvat uhkeuttaan eikä niistä saa tarpeekseen.
Mirrinmintut, loistokurjenpolvet ja pian avautuvat jaloritarinkannukset säestävät sinellään Sarah Bernhardtin herkullisen vaaleanpunaisia kukintoja. Voiko kesä enää kauniimmaksi muuttua?

8 kommenttia:

 1. Tälläistä on varmaan paratiisissa!
  Ps. hieno vastaus "kivenheittäjälle", olen kanssasi täysin samaa mieltä.

  VastaaPoista
 2. Voi veljet miten upeaa kasvihuoneessasi ja puutarhassa onkaan. Siniharmaus, pläkkipelti ja vanhat ajanpatinoimat punatiilet - voiko sen upeampaa yhdistelmää ollakkaan. Taidampa hakea aamukahvia ja vain ihailla tätä kaikkea =)

  VastaaPoista
 3. Ihanat väriyhdistelmät, kyllä sinun puutarhastasi tulee myös mieleen englantilainen maalaispuutarha! Aah miten rehevää. Tämä on varmaan se kohta jonka ristin taannoin blogissasi unenomais-romanttiseksi puutarhaksi tms...

  VastaaPoista
 4. Ihana kasvihuone!! Määäkin haluuuun ;D
  /nina

  VastaaPoista
 5. Eipä tuosta kesä kauniimmaksi tule. :) Samoja värejä kerään omaan puutarhaan. Kasvihuoneesikin on upea. Tuota kurjenpolvea on ostolistalla ja pionit tietenkin pitäisi johonkin saada mahtumaan! Ihania kesäpäiviä puutarhassasi!

  VastaaPoista
 6. Kiitokset teille ystävät ilostuttavista kommenteista jälleen kerran :)

  Nyt kaikki kukkivat niin kauniisti, että murehdin jo, riittääkö kukkijoita enää muutaman viikon kuluttua.

  VastaaPoista
 7. Jep, taimiston kautta sitten Hortensia ;D

  VastaaPoista
 8. Ihanan reheviä kukintoja ja tuo Sarah Bernhard on yksi minunkin suurista suosikeista, meill vaan kaikki pioni on jo melkein kukkineet, joten muisto on enää ja iiiiiso tiedosto valokuvia.

  VastaaPoista

Sanasi ilahduttavat aina.