sunnuntai 8. toukokuuta 2011

ONNELLINEN KOTIINPALUU

Idänsinililja Scilla siberica
Huolen sävyttämä viikonloppu kääntyi illansuussa helpotuksen ja onnen sekaiseksi iloksi, kun torstaista asti hukassa ollut Olga saapui kotiin! Kissat osaavat kyllä yleensä pitää itsestään huolta pikku retkillään, mutta vaaratkin voivat yllättää. Tuloksettomat etsinnät saivat pelkäämään pahinta, mutta nyt vieressäni kehrää selvästi itsekin helpottunut ja onnellinen pieni kissa. 
Säät ovat suosineet ja puutarhassa on tapahtunut monenmoista. Kuvia ei juurikaan ole, kun huoleltani en ole pystynyt tarttumaan kameraan. Anopin ihanat idänsinililjat ja suloiset käenrieskat kuitenkin ikuistin tänään. Toin muuten noita pikkuriikkisiä käenrieskoja muutaman mättään omaankin pihaan.
Pikkukäenrieskä Gagea minima

10 kommenttia:

 1. Ihanaa, että Olga palasi. Luin sen katoamisesta Saaripalstan kommenteista äsken ja oikein sydäntä ja vatsanpohjaa kuristi.

  Voi kissulaiset, älkää seikkailko liian kaukana!!!

  VastaaPoista
 2. Onneksi Olga palasi terveenä kotiin.

  VastaaPoista
 3. Onneksi saitte Olgan ehjänä takaisin kotiin!

  VastaaPoista
 4. Voi miten ihanaa!!!
  Voi pikkuista Olgaa. Ehkä se ei enää lähde kovin kauas, kun nyt on huomannut ettei koti seuraa mukana, ei ruoka eikä ruokkijat eikä kaveritkaan.
  Sen tyytyväisyyttä on varmaan ihana katsoa!
  :-)
  Päivän paras uutinen.

  VastaaPoista
 5. Hyvä että kisu saapui reissultansa kotiin ehjänä. Meidän kissamummo nuoruusaikoinaan hilpaisi kanssa muutaman kerran pidemmille reissuille... Nykyään menee juuri ja juuri postilaatikolle asti, silloinkin saatettuna ;D

  VastaaPoista
 6. Ihanaa, että Olga palasi. Tunnistan huolesi, täällä on oltu joskus ihan sairaina huolesta kun kissa on ollut retkillään. Vaaroja on, kerran kissamme on pelastettu rannalle jätetystä katiskasta ja kerran se on ollut ilmeisesti supiloukussa monta sateista ja kylmää vuorokautta. Ja yhden onnettoman kerran se on saanut rotanmyrkkyä. Mutta se riemu ja helpotus kun mirri palaa kotiin! Ne ovat onneksi sitkeitä ja neuvokkaita ja oppivat hyvin varomaan ansoja.

  VastaaPoista
 7. Kyllä täällä ollaan oltukin helpottuneina! Olgalla tuntuu olevan koko ajan nälkä eikä ulkona uskalla olla kauaakaan, kun jo ikävä iskee. Mahtoiko olla reissussa vaiko oliko kenties jäänyt kiipeliin esimerkiksi johonkin ulkorakennukseen.

  Cherin kissa onkin kokenut kauheita seikkailuja. Meidän Samurai oli myös aikoinaan kovilla pakkasilla useamman päivän viljasiiloon pudonneena, mutta löytyi ja selvisi säikähdyksellä.

  VastaaPoista
 8. Onneksi olette saaneet Olgan kotiin!
  Meilläkin kissat tekevät toisinaan reissuja, mutta yleensä ovat korkeintaan yhden yön poissa kotoa. Sitten ruokakuppi kutsuu taas;)

  VastaaPoista
 9. Äläpäs muuta sano, vuorokausi vielä menee, mutta jo toisena huoli kasvaa.

  VastaaPoista
 10. Onneksi saitte Olgan kotiin, ei ihme, että olit huolisssasi, raukka. Söpö tuo käenrieska -kukkanen, se oli minulle ihan uusi tuttavuus, kiva, että sait sitä nyt pihaasi :)

  VastaaPoista

Sanasi ilahduttavat aina.