keskiviikko 11. toukokuuta 2011

LEHTIVIHREÄÄ

Oijoi, nyt pitäisi olla hidastusnappi. Lämpimät päivät saavat ihmeitä aikaan ja iltapäivällä kotiin saapuessaan on kierrettävä ympäri pihaa ihmettelemässä uusimmat ihmeet. Kuvan köynnöshortensia on viihtynyt kiven kumppanina jo useamman vuoden ja tarttunut tiukasti kiinni kovaan kaveriinsa. Köynnöshortensian varret ovat kauniin punaruskeat ja kevään vihreät lehdet muodostavat varsien kanssa täydellisen väriparin.

8 kommenttia:

 1. Hidastusnappi olisi erinomainen keksintö tähän vuodenaikaan! Ja ehkä vähän joskus muulloinkin. Köynnöshortensia on aivan ihana, maltan tuskin odottaa omieni kasvavan sen verran, että alkavat kukkia männynrungolla (tässä kohdassa pitäisi sitten ehkä olla se pikakelausnappi).

  VastaaPoista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Minullakin on nykyään köynnöshortensia, ja olen varsin iloinen kun sekin on puhkeamassa lehteen! Taimi sinnitteli todella pitkään pienessä ruukussa viime kesän helteessä, kun en keksinyt mihin sen istuttaisin, tai oikeammin en saanut sen paikkaa raivattua ennen kuin syksyllä. Onneksi se on sinnikäs :-)

  VastaaPoista
 4. Niin, pagodikärhöstä vielä. Ei ole perennamainen, vaan köynnös jossa uudet lehdet tulevat vanhoihin versoihin kuten alppikärhölläkin. Padogikärhön kukat ovat pienet, aika huomaamattomat vaaleankellertävät riippuvat kellomaiset, minusta kauniit, se kukkii vasta syksymmällä.

  VastaaPoista
 5. Tänäänkin töistä tullessa ihan ensimmäinen asia oli hakea kamera sisältä ja sitten kierrokselle.
  Ruoka tehtiin sitten vähän myöhemmin...

  VastaaPoista
 6. Köynnöshortenssiasi väriyhdistelmä ruskean ja juuripuhjenneen vihreän kuulaus on hengästyttävän hienon näköinen yhdistelmä. aivan kuin kärhössäsikin - njamskis

  VastaaPoista
 7. Totta. Haluan hidastusnapin. Näyttää hienolta kaikki. tiilet ja kasvilava! oi oi!! Tää on ihan parasta aikaa!

  VastaaPoista
 8. Hei kaikille! Olen ollut valitettavan kiireinen kaikessa muussa kuin puutarhanhoidossa, mutta nyt pitäisi rauhoittua. Paljon ihmeitä on tapahtunut taas viikon aikana, kaikki tapahtuu niin vauhdilla.

  Olen itsekin yllättänyt köynnöshortensian sinnikkyydestä ja luutavasti olen valinnut omilleni suotuisat paikat, kun viihtyvät.

  VastaaPoista

Sanasi ilahduttavat aina.