maanantai 4. huhtikuuta 2011

SINGING IN THE RAIN

Sade voi joskus olla parasta, mitä ihminen toivoa saattaa. Taivas on ollut harmaa muutaman päivän ja eilen vettä satoi vähän väliä. Onneksi omistan vanhan kunnon sadeasun, pihapuuhiin oli nimittäin päästävä. Sukset, jääkiekkomailat ja muut talviset vermeet kannoin nopeasti pois silmistä. Valkoiset puutarhatuolit olivat sulaneet esiin kinoksista ja kaipasivat kunnon pesua. Kuusenkäpyjäkin keräsin kottikärryllisen ja kippasin metsänpohjaan. Jäitä rikoin rautakangella niin, että käsiä särkee vieläkin. Vähän narsissejakin oli laitettava kuistille, ilman muuta.
Ja jotta sadepäivä sai arvoisensa päätöksen, tein illan hämärtyessä taas yhden merkittävän roskalavalöydön... vähän suoralinjaisemmat Singerin jalat! Oi autuutta, oi onnea, siis voiko nainen enää päivältään muuta toivoa?
Pöytä tulee komistamaan puutarhaa ja tarvitsee nyt arvoisensa kannen. Valettu betonikansi sopisi mielestäni tyyliin kuin nappi takkiin. 

10 kommenttia:

 1. Upea löytö! Ja mainiota, että olet avustanut neiti kevättä. Jäät sitävätkin jo kauas pois½

  VastaaPoista
 2. No johan nyt! Roskalavojen kuningatar iski jälleen! :-D
  Olet mahtava, onko sulla joku aarrenavigaattori?

  VastaaPoista
 3. Komiaa komiaa!! Kevätkevätkeeeeevät........ :)))))

  VastaaPoista
 4. Pienoiskasvikupusi on suorastaan suloinen. Teilläpä on ihanan keväistä ja raikkaan oloista. Singerit ovat myös mainioita.

  VastaaPoista
 5. Uuh, ihanaa kevät! Kiva ompelukone :)

  VastaaPoista
 6. Katsoin ensin että narsissit ovat jossain peltisessä miniammeessa :D todella energinen ja kiva postaus, oikean aarteen löysit!

  VastaaPoista
 7. ihanat jalat!! toisen romu niin toisen aarre!Jos alat betonihommiin niin olisi kiva nähdä kuvia lopputuloksesta. Olen tuota samaa miettinyt....ihania kevät kuvia!

  VastaaPoista
 8. Vau mikä löytö!

  Minä tartuin tänään kättä pidempään käytävien jäisten osien tuhoamisessa;) Ja terassiakin näkyy taas vähän enemmän:) Näiden töiden jälkeen maistuukin kuppi kuumaa.

  VastaaPoista
 9. Oi, kun kivoja kommentteja! Jaa-a, itsekin ihmettelen, miten näitä hyviä roskislöytöjä on kertynyt. Joku näillä main heittää vaan niin hyvää tavaraa menemään ja mä olen ilmeisen aktiivinen dyykkari! Ja nälkä kasvaa syödessä ;)

  Raportoin ehdottomasti betoniprojektista, jos siihen ryhdyn. Pianhan pääsemme joka tapauksessa läträämään muuraushommissa, kun tehdään perustuksen kasvihuoneeseen, samallahan sitä valaa yhden pöydänkannenkin :)

  VastaaPoista
 10. Ihanat ompelukoneen jalat!! Meillä päin on aurinko hoitanut sulatuksen niin tehokkaasti, että tänään tulivat ensimmäiset maksaruohon ja kuunliljan versot esille..Toivottavasti pakkanen ei vaan vie niitä!! Aurinkoista viikonloppua!! :)

  VastaaPoista

Sanasi ilahduttavat aina.