lauantai 2. huhtikuuta 2011

NAURAKAA VAIN...

 mutta nyt on tällä puutarhurilla ihan virallinen työasu! Jokanaisen puutarhakirjassakin Rea Peltola syväluotaa puutarhurin vaatetusta todeten, että pukeutuessa kannattaa miettiä vaatetuksen käytännöllisyyttä ja sopivuutta puutarhan väreihin ja omaan olemukseen. Miettikääpäs sitä! 
Essu on helppo kietaista ylle pihahommiin lähtiessä suojaamaan pahimmilta roiskeilta ja mikä parasta, tuossa kengurupussissa kulkevat narut ja siemenpussit ja lenksussa tärkeimmät ja tästä lähtien aina käden ulottuvilla olevat, nimittäin sekatöörit. Huomioikaa myös pikku kustomointi, metallinen kiinnityshaka! 
Hattu on vanhaa perua ja oivaksi kaveriksi osoittautunut sekin. Rea muuten suosittelee vielä kukkaa korvan taakse tai jos mahdollista, jopa seppelettä päähän tai kaulalle!

9 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää!

  Oma puutarhurin asuni: pinkit saappaat. Seuraksi käy melkein mikä vaan :)

  VastaaPoista
 2. Onpa mainio työasu! Täällä mennään vähemmän virallisesti risoilla farkuilla ja pinkeillä kumppareilla...

  VastaaPoista
 3. Ohoh, pinkit kumpparit tuntuu olevan in!
  Hmm, muistan itsekin lueskelleeni tuon luvun ko. kirjassa huvituksensekaisin tuntein, mutta tottahan tuo on... miksi sitä pihalla kulkisi rumissa ja risaisissa... tai pyjamanhousuissa...
  Aika kätevä essu kyllä, myönnetään! Ehkä tuollainen pitäisi hankkia, tai itse asiassa mulla varmaan on joku ekstraessu varastossa jota en käytä, otanpa sen käyttöön! Hyvä idea laittaa lenksuja ja hakoja. Sitä paitsi, jos kiedon tuollaisen ympärilleni niin ehkä naapurit ei silloin huomaa mun pyjamanhousuja niin hanakasti!

  VastaaPoista
 4. Oleks ite ommellut tuo, tosi makee. Mulla ei ole mitään varsinaista työasua koska likaan aina itteni otan vaan jotkut rytkyvaatteet. Oishan se ihana olla niinkun englantilaisissa sarjoissa, ovat aina olkilierihatut päässä kauniissa puutarhoissaan:)

  VastaaPoista
 5. Hei, mulla ei oo kyllä pinkkejä kumppareita! Pyjamahousuissa kuljeskelu puutarhassa aamutuimaan on kyllä yksi elämän hienouksia :)
  Tämä essu löytyi Hemtexistä; olin vähän suunnitellut ompelevani itse, mutta tämä oli mielestäni niin hyvä löytö, että päätin unohtaa suunnitelman.

  VastaaPoista
 6. Loistava idea tuo essu, kaikkine yksityiskohtineen ; )
  Minulla on ihana kevään vihreä takki, jota käytän vain puutarhahommissa. Se on ollut minulla jo kauan ja on tärkeä ! Muu asustus nyt täytyykin miettiä ihan uudesta näkökulmasta... ja hattu minulta puuttuu ihan kokonaan... ja kumpparitkin on mustat ; )

  VastaaPoista
 7. Niin... kröhöm... jos se olisikin aamutuimaan...
  ;-)

  VastaaPoista
 8. Upea essu! Kyllä nyt kelpaa touhuta pihalla. Pyjamapöksyt on tottakai se pätevin asuste puutarhaan, hih. Mullakin on muuten pinkit kumpparit :)

  VastaaPoista
 9. Sariw - keväänvihreä takki kuulostaa tosi hyvältä asulta! Löydät varmasti siihen sopivan hatun ;)

  Saila - arvasin kyllä, mutta pyjamissa aamusta iltaan se vasta hienoa onkin ;)

  Hortensia - odotan jo, että tulee se ihana keväinen puutarhapäivä, kun vetäisen nuo vermeet päälle ja lähden hommiin!

  VastaaPoista

Sanasi ilahduttavat aina.