lauantai 12. maaliskuuta 2011

PIENIÄ IHANIA JUTTUJA

Plantagenista löysin pelargonin, jonka lehdet tuksuvat hienoisesti sitrukselle, kun niitä hieraisee. Kyseinen pelargoni on jalopelargoni, ei siis varsinainen tuoksupelargoni. Uusia kukintoja on auennut päivittäin, toivottavasti saan pidettyä yksilön elinvoimaisena niin, että se pääsisi tulevana kesänä sinne uuteen kasvihuoneeseen kasvamaan.
Olen ostanut tänä keväänä tosi laiskasti leikkokukkia, mutta loppuviikosta nappasin edullisen kimpun söpöläisiä vaaleanpunaisia tulppaaneja olkkarin pöydälle. Etualan kaunis suihkepullo on tuliainen Kew Gardensin myymälästä ja taka-alan minikasvihuone muutaman vuoden takainen Halpa-Halli-ostos.
Lähestyvät synttärit poikivat ihastuttavan ja varsin hyödyllisen muistiinpanokirjan, I love it, thanks M!

10 kommenttia:

 1. Ai niin, muistelinkin, että sulla on jossain vaiheessa maaliskuuta synttärit!
  Heh, tuollainen suihkepullo olisi löytynyt lähempääkin :-D Mulla on nimittäin samaa mallia myynnissä! Vähänkö tunnen pienen puotini nyt hienoksi, kun Kew Gardensin kaupassa on samaa tuotetta!
  Ihanaa, että löysit pelargonin, siitä se lähtee! Ei sen tarvitse olla tuoksupelargoni tuoksuakseen jumalaisen ihanalta. Noista löytyy kyllä jokaisen makuun mieleinen, ihania kasveja. Ja valikoima varmaan vain paranee vuosi vuodelta buumin myötä. Eläköön puutarhabuumit!

  VastaaPoista
 2. Pelargoniat suosikkejani..Niinku orvokitki ! Miehen siskon mies tuo minulle aina Pukin puutarhalta loistoyksilö- Mårbakkoja alkukesästä. Täällä meillä samanlaiset vaalianpunaset ihanuuvet köksän ikkunalla:)

  VastaaPoista
 3. Saila - joo, lujaa vauhtia mennään kohti neljääkymppiä! Täytyy tunnustaa, että ihailinkin putiikissasi kyseistä suihkepulloa ja olisin sen pian tilannut, mutta kun se törrötti siellä kaupan hyllyllä, en voinut vastustaa kiusausta ostaa sitä heti! Ja hei, sun kauppa on valikoimaltaan oikeasti hieno, ostaisin sieltä kaiken heti, jos olisi mahdollista!

  Noihin pelakuihin voisi tosiaan hurahtaa oikein kunnolla. Katsotaan nyt, kuinka tämä yksi menestyy tällaisessa ei niin suotuisassa sisäilmassa (ja taas haikailen sen hitsin lasikuistin perään). Puutarhabuumit rules!

  Lovviisa - Mårbackan hankin minäkin seuraavaksi!

  VastaaPoista
 4. Siis onko tuo pelakuu ostettu NYT vai oletko talvettanut sen viime kesältä?! Mietin vaan että joko tullut myyntiin vaikka vasta maaliskuu, pitäiskö mennä haisteleen tunnelmia kyseiseen liikkeeseen.

  VastaaPoista
 5. Henrietta - jep, viikolla ostin! Kyseisessä puljussa oli kahta laatua ainakin täällä Vaasassa, englantilasten pelagonioitten nimellä. Läheppä haistelemaan!

  VastaaPoista
 6. No hitsi käsittämäntöntä:) Sais kyllä hieman kesän tuntoa, taidan mennä heti huomenna, kiitos.

  VastaaPoista
 7. Kaunis pieni suihkepullo ja kasvihuone!

  Minäkin ostin eilen ihan pikkuriikkisen Mårbacka-pelargonin pistokastaimen, toivottavasti kukkii oikein ihanasti kesällä, kasvihuoneessa minullakin:)

  VastaaPoista
 8. Ihastuin minikasvihuoneeseesi täysillä. Halpa-Halli-kateus iskee! Aivan ihastuttava asetelma tyossa pöydällä <3 Kiva, että löysit pelargonin, happy for you!

  VastaaPoista
 9. Tuo olkkarin pöydällä oleva tarjotin vetää puoleensa kaikennäköisiä vaihtuvia esinerykelmiä. Halpa-Halli on kyllä mukava ketju, valikoimissa on harvinaisen paljon oikeasti nättiä tavaraa todella huokeaan hintaan. Toinen mukava ketju näillä seuduilla on Minimani.

  Pelakuu-kiinnostus on rantautunut, tahdon lisää erikoisuuksia 'tavallisten' kesäkukkien lisäksi.

  VastaaPoista
 10. Noita samaisia pelargonioita minäkin olen katsellut Plantageissa. Ihanat ovat.

  VastaaPoista

Sanasi ilahduttavat aina.