perjantai 18. maaliskuuta 2011

JAUHOPEUKALON KUTINAA

Jauhopeukalo alkoi eilen kutisemaan pitkästä aikaa. Miesväki on enemmän kuin tyytyväistä, jos kotiin tullessa kaapista löytyy jotain makoisaa. Omaa suuta saa vahtia tarkemmin; hetki huulilla, ikuisuus vyötäröllä kun pakkaa käydä toteen :)
Ohje leipomiini appelsiini-sitruunapaloihin löytyi tästä herkullisen ihanasta kirjasta Lempileivonnaiset, jonka sain syntymäpäivänä kotiväeltä lahjaksi. Kirja tursuaa toinen toistaan herkullisempia reseptejä ihanasti kuvitettuna. Mukana on myös erikoisruokavalioreseptejä.

7 kommenttia:

 1. Ai, nam! Minä olen varsinainen herkkusuu, joten onneksi en harrasta leipomista, muuten en mahtuisi enää ovista ulos :-D
  Ihana herkku, ja kun osaat ottaa vielä noin upeat kuvat- nam!

  VastaaPoista
 2. Sama täällä. Paras tapa pysyä edes suurin piirtein kuosissa on olla leipomatta ja jättää hyväskät kaupan hyllylle. Joskus on kuitenkin sallittava itselleen makoisia hemmotteluhetkiä, ettei elämä aivan ankeaksi käy.

  VastaaPoista
 3. Juuri tuon takia mä EN voi leipoa, parempi ostaa kaupan tuoretiskiltä yksi pulla kahvin kans ni tulee lopetettua kun ei ole enempää. Kuola rupes valumaan sun leipomuksista eikä mulla ole edes sitä yhtä pullaa.

  VastaaPoista
 4. Herkullisen näkösiä piirakanpalasia :) Täällä myös yksi herkkusuu, jonka täytyy kattoa mitä suuhun laittaa.... Minun hyllyltä löytyy sama kirja. Paljon on herkullisia ohjeita!

  VastaaPoista
 5. Ihanan hienostuneet kakkupalat. Aika ovela veto perheesi miesjäseniltä antaa kakkukirja äidille lahjaksi :) Oi miksi oi miksi kaikki herkut on niin lihottavia...huutava vääryys!

  VastaaPoista
 6. Täällä pullahiiri...Nyttemmin oon pyrkiny rajottamaan viikonloppuihin:)

  VastaaPoista
 7. Harvan suu on tuohesta, kyllä ne herkut vain tuppaavat maistumaan. Välillä mieli tekis koko ajan; leivoksia, irtsareita, suklaata, jäätelöä... sais puutarhakausi pian alkaa, että jotain palaakin :)

  VastaaPoista

Sanasi ilahduttavat aina.