sunnuntai 16. tammikuuta 2011

EVERYTHING IS OKAY

Tyttökissan sterilaatio on vähän kovempi juttu kuin poikakissan, kysykää vaikka Olgalta. Paljaaksi ajellussa masussa oleva leikkaushaava aristaa, joten riehuminen ja painiminen ei nyt käy laatuunsa. Hyvin tässä jo kuitenkin toivutaan.
Huolta ja murhetta on ollut Samurainkin kanssa. Sen luontoon kuuluu, että aika ajoin vietetään vähän railakkaampaa poikamieselämää, eikä noudateta kotiintuloaikoja. Reilun vuorokauden kuluttua herra sitten suvaitsi kotiutua nenä ruvella huolestunutta kotiväkeä katsomaan. Nyt maistuvat unet sohvalla lämpimässä pikku toipilaan vierellä. Ikävähän tuota jo tulikin.
Jep, loppu hyvin, kaikki hyvin.

7 kommenttia:

 1. Ihanat <3 :) Meidän Vernerikin harrastaa toisinaan tota nenä ruvella -touhua, mutta sen verran on mamman perään,e ttei (vielä) ole ollut yötä pois kotoa.

  VastaaPoista
 2. Meidän kissaneiti vietti kanssa aika huoletonta hulivilielämää kun maalla elettiin, kesäisin saattoi olla päiviäkin reissussa! Nyt 17v neiti viitsii juuri ja juuri käydä ulkona tarpeilla ja kauheasti maukuen laukkaa takaisin sisälle :'D Onneksi isovanhemmilla on hyvä palvelu, saavat kaikki viettää siellä rauhallisia eläkepäiviä!

  VastaaPoista
 3. Dahlia - kiitos, hyvät mallit katsos :)
  Juuri sitä kissan elämä on; jännitystä ja lepoa, hyvä oivallus. O kiittää kovasti tsempistä.

  Tiina - Samurai on ollut välillä parinkin päivän reissuilla. Ei se ilmeisesti kauas mene, joku huippujutska vaan on niin mielenkiintoista, ettei kotiin malta tulla. Yleensä tuliaisina on joku klaappi nenässä! Hyvä Verneri, mammanpoikuus on meidän mammojen mielestä parasta!

  Kukkahattuneiti - ihana kuulla, että kissatyttö on saavuttanut noin ihailtavan iän ja saa viettää mukavia eläkepäiviä. Kyllä Samuraikin on tullut enemmän kotona viihtyväksi, ikää on pian 7 vuotta.

  VastaaPoista
 4. Meillä olis Siirin leikkaus just edessä. Ekat mourut oli jo vaikka kissa on vasta 8 kk.ikäinen... Viikon huusi ja kieriskeli sisällä, ei sitä kovin kauaa jaksais katella.
  Elmeri on leikattu kolli eikä oikein ymmärtänyt mikä Siiriä vaivaa.
  On se paljon helpompaa kun kissat on leikattu.
  Mukavia tammikuisia talvipäiviä teille kaikille sinne Marian kotiin!

  VastaaPoista
 5. Hei Eeviregina! Olgaa ei vielä ehtinyt tytöttää, vaikka 8 kuukautta tuli justiinsa täyteen. Nyt oli siis hyvä aika leikata. Mukavaista eloa ja oloa myös teidän tammikuuhub, joka on jo yli puolessa välissä, jippiajee!

  VastaaPoista
 6. Hyvää toipumista Olgalle! Voi Samuraita, aina se huolestuttaa. Mustikin on välillä yön yli ulkona, tosin ei oikeastaan ollenkaan talvisin. Se on aina ikävää, on paljon kivempi mennä nukkumaan kun tietää kaikkien olevan tallella. Hoh hoh, en voi edes kuvitella millaista murrosikäisten lapsien vanhemmuus voisi olla! Kun jo pienestä kissasta osaa olla niin huolissaan. Toisaalta, eihän tärkeys eikä huoli ole koosta kiinni.
  Voisi kuvitella, että kissakaveri kotona pitäisi Sampan vähän paremmin kotosalla, kun on enemmän omaa laumaa? Kotonakin on nykyään vauhtia ja vaarallisia tilanteita :-)

  VastaaPoista
 7. Tänään neiti nappasi talitintin, eli toivuttu on! Lauman koossa pysyminen on kyllä ensiarvoisen tärkeä juttu.

  VastaaPoista

Sanasi ilahduttavat aina.