Viinimarjat on keitelty ja nyt jatketaan ompuilla. Ihana tuoksu leijuu talossa ja pakkanen täyttyy syksyn sadosta. Kynttilät ovat alkaneet kärytä iltaisin ja takka samaten.
perjantai 27. elokuuta 2010
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Enemmän kuin muuta, puutarha on portti, kulku toiseen maailmaan - sinun omaan ajatteluusi ja omien kättesi työhön. Se on mitä haluat sen olevan ja siellä sinä olet mitä haluat.
William Longgood
Ihanaa, laitankn heti kynttilät palamaan :-)
VastaaPoistaKaneliomppuja?
VastaaPoistaMeilläkin takassa ollut tuli jo parina iltana ja kynttilöitäkin on tullut sytyteltyä.
VastaaPoistaEn ole koskaan keittänyt omenamehua, mutta tänä vuonna noita on sen verran paljon, että voisinpa kokeilla.
Hyvää viikonloppua!
Huvitusta. Sain suuren määrän työkaveriltani. Omassa pihassa on kasvamassa punakaneliakin, mutta sato jäi vasta muutamaan pomppuun.
VastaaPoistaTaitaa olla yleisempää, että omenat tuorepuristetaan jollain tuoremehuasemalla. Höyrystäen mehua ei tule niin paljon, mutta voihan jäämät soseuttaa, jos ei laita ompun karoja maijaan. Itse asiassa minä teinkin ensimmäisen santsin kanssa niin, mutta loppuja en sitten jaksanut. Komposti sai herkkuainesta, tuleehan jämät niinkin hyödynnettyä!