sunnuntai 29. elokuuta 2010

SEISKAT

Olen jo hetki sitten saanut tunnustuksen Viannalta Elämää pellossa-blogista ja nyt samainen tuli Tina's decorationsin Tiinalta. Kiitokset teille rakkaat blogisiskot! Seitsämän asiaa pitäisi itsestään kertoa, joten...

1. Olisi kiva, jos voisin kertoa teille jännittäviä ja mielenkiintoisia asioita itsestäni. Valitettavasti olen liian tavallinen tyttö, joka ei omaa millään muotoa huimaa ja vaiherikasta henkilöhistoriaa.
*
2. Tavallisuudestani huolimatta olen onnellinen. Rakastan perhettäni, kotiani sekä puutarhaani, loputtomien haaveideni leikkikenttää, joka suo minulle mahdollisuuden irrottautua maallisista murheistani.
*
3. Mielialani seilaa yleensä kahden pykälän väliä; päällä on joko on tai off. Kun päällä on on, elämä maistuu vaahtokarkilta ja saan paljon aikaiseksi. Off-vaihteen myötä vaahtokarkki vaihtuu kalanmaksaöljyyn ja mikään, ei sitten mikään huvita. Viimeaikoina olen tosin oppinut löytämään taajuuksia myös jostain noiden kahden välimaastosta ja luulen, että vanhemmiten seesteisyys lisääntyy. Onneksi on on useammin päällä kuin off!
*
4. Olen liian laiska pitämään tiiviisti yhteyttä ystäviini. Rakastan ehkä liikaa oleilua oman perheen parissa, mutta se ei tarkoita, ettenkö välittäisi ystävistä. Työni sosiaalialalla myös kuluttaa sosiaalisuusvarastojani vapaa-ajan kustannuksella. Arvostan suuresti sitä, että ystävät ovat oma-aloitteisia ja pitävät minuun yhteyttä.
*
5. Haaveilen siitä, että voisin lisätä vapaa-aikaani. Haaveilen myös opiskelusta. Aika näyttää.
*
6. Syksy on minun vuodenaikani. Silloin olen virkeimmilläni, saan ideoita ja myös toteutan niitä. Tällä hetkellä puutarhassa tapahtuu. Syntyy uusia istutusalueita ja perennat vaihtavat paikkaa. Minusta syksy on puutarhurin parasta aikaa.
*
7. Mietin paljon ja puhun vähän. Mieleni on täynnä ajatuksia, murehdin koko maapallon puolesta ja iloitsen pikkiriikkisen pienistä elämän ihanuuksista. Asioiden sanoiksi saattaminen onkin sitten juttu erikseen, toiset tykkää puhua, minä taidan tyytyä liiankin usein kuuntelemaan.


Tämä kunnia pitäisi sitten vielä laittaa kiertoon x seitsämän, mutta luulen, että tunnustus on jo löytänyt tiensä niin monen luo, että jätän laittamatta.

2 kommenttia:

  1. Voi miten hienolta uusi istutsalueesi ja japaninvaahterasi näyttävätkään. Olga ja japaninvaahtera näyttävät yhdessä niin eksoottisilta ja tuntuu kuin kuva olisi kokonaa kaukomailta. Tavallisen mukavia tunnustuksia =)

    VastaaPoista

Sanasi ilahduttavat aina.