sunnuntai 4. heinäkuuta 2010

PÄIVIEN VIEMÄÄ

Tämän tunteen kun saisi naftaliiniin talvea varten. Kesätuuli koivuissa suhisten, hitaasti keinutellen riippumatossa makoilijaa. Ei kiirettä eikä velvollisuuksia, vain loppumattomilta tuntuvia lokoisia päiviä toinen toisensa perään. Tosi elämää.

8 kommenttia:

 1. Niimpä! Ihana kuva, alkoi samantien ramaisemaan ;)

  VastaaPoista
 2. onpa kutsuvan näköinen päiväunipaikka!!:)

  VastaaPoista
 3. No nyt saitte taas riippumaton pihalle! Tuo tilkkutäkki on aivan ihana. Voihan aah. Minun pitää varmaan alkaa kasvattaa riippukeinupuita, en keksi mihin sen saisi (paitsi sinne venevajaan).

  VastaaPoista
 4. Todella kaunis kuva, jossa ihana kesäfiilis. Kunpa loma olisi pian!

  VastaaPoista
 5. Kyllä, minäkin haluaisin sen naftaliiniin talvea varten ja tuoksut lisäksi pieneen purkkiin.
  siksi olenkin ottanut paljon kuvia tuoksuvista kukista, jotta niitä katsellessa talven synkkinä iltoina voisin myös haistaa ne tuoksut edes mielikuvissa.

  VastaaPoista
 6. Hei Maria, ihanan kutsuva kuva. Kyllä tuossa kelpaa lekotella sisustus- + puutarhaideoita tutkien kesän tuoksujen ja äänien keskellä. Minä menen nyt hommiin puutarhaan, kun on tulossa viikonloppuna yövieraita ja paljonpaljon tekemistä ulkona ja sisällä. Leppoisia rentouttavia hetkiä sinulle toivoopi miitu:)
  PS. Sailalle: onhan niitä riippukeinuja, jotka ovat telineessä, niin ei tarvi ootella puiden kasvua;)

  VastaaPoista
 7. Hei kaikille! Tämä aika on yhtä aistien juhlaa. Tuoksut, maut ja vaikkapa riippumaton uinuttava keinutus, ah! Nyt on pojilla kova ukaasi; riippumatossa ei keinuta ympäri eikä sinne mennä porukalla eikä varsinkaan kurajaloin! Paikka on nyt oikea äidin prinsessavuode. Eilen nukahdin päivällisen jälkeen pikkuvaltakuntaani, voisiko suloisempaa päivälepopaikkaa enää olla?

  VastaaPoista
 8. Ihana riippukeinu - olisi mitä mainioin päiväunipaikka. Tuo tilkkutäkki on myös ihana - itsellä odottaa tuossa kankaita joista ajattelin moisen tehdä - se on vaan se aloittamisen vaikeus : )

  VastaaPoista

Sanasi ilahduttavat aina.