keskiviikko 23. kesäkuuta 2010

SAMMAKKOPRINSSI

Koppavasta olemuksestaan huolimatta tätä sammakkoprinssiä ei voi olla rakastamatta, vai oletteko samaa mieltä? Olen aivan heikkona näihin sammakkokoristeisiin puutarhassa. 
Tämän pikkuisen raparperilehden muotoisen lintukylpyaltaan sain Saila-ystävältä.

Minulla on kauhea into kokeilla raparperinlehtimaljojen valua betonilla. Se on yksi kesän must-projekti. Pienet vesimaljat ovat kuin peilejä puutarhassa, kerrassaan viehkoja pikku yksityiskohtia. 

7 kommenttia:

 1. En ole koskaan päässyt koittamaan noita raparperinlehtihässäköitä tehdä, olen vain ihastellut toisten pihoissa ja huokaillut, kunpa saisin itsellekin. Vaikein osuus on varmaan se kuivabetonisäkin ostaminen ;)

  VastaaPoista
 2. Hurmaava kuningas kerrassaan. Meillä päin on sellainen kuin Westersin puutarha, jossa on hurjasti tuollaisia ihanuuksia

  VastaaPoista
 3. Aivan hurmaava, pienine kruunuineen:)

  Mulla on yksi raparperinlehdestä tehty malja, kurssilla pari vuotta sitten väkerretty. Tehtiin se hiekkakasan päälle, silloin voi jättää hiekkapedin tasaiseksi jos haluaa vaikka askelkiviä tai laittaa hiekan keoksi jos haluaa maljan.

  VastaaPoista
 4. Leuka on ehkä pystyssä siksi, että saa sopivasti huulet törölleen odottamaan suudelmaa... Koppava onkin ehkä toiveikas!

  VastaaPoista
 5. Ihana sammakkoprinssi.. tuon tyyppisiä näin paljon Ruotsissa. Vähän harmittaa, kun en ostanut, kun muka painoi liikaa ; )
  Betonijuttuja minunkin tekisi mieleni tehdä, kunhan tulisi sopiva hetki ja...
  Hyvää juhannuksen aikaa sinulle !

  VastaaPoista
 6. Hei kaikki ihananaiset ja hehkeää juhannusta!

  Tina - luulen, että se vaikein osuus on nimenomaan sen säkin hommaaminen!

  Jori - ah, olen kuullut tuosta Westersistä.

  Pioni - juuri semmoisia maljoja olen ajatellut tehdä, nyt olisi hiekkaakin pihassa...

  Saila - totta, miksen sitä itse tajunnut! Eihän kruunupäisellä sammakolla ole mielessään muu kuin suudelma!

  Sariw - jälkikäteen saa aina harmitella... edelliskeväänä myös eräs halppiskauppa myi rautaisia pallon päällä istuvia sammakkoprinssejä hintaan 9,95 enkä ostanut!

  VastaaPoista
 7. Hei Maria, pitkästäpitkästä aikaa! Minulla on ollut tosi työntäyteinen rankka kevät, en ole juurikaan ehtinyt blogeja kurkkailla saati kirjoitella, mutta nyt aattelin juhannuspäivän kunniaksi vihdoinkin kirjoitella antaa elonmerkkejä. Eilinen meni perinteisesti ystävien kanssa mökillä meren äärellä ja nyt saunapuhtaana hyvin (liiankin) syöneenä kotona. Ihana tuo sinun sammakkosi. Iselläni on myös muutama kruunupää puutarhassa. Ja ihana on myös kissanpentusi, tosi söpö, vaikka koiraihminen olenkin. Tositosi ihanaa leppoisaa jussin jatkoa ja nautinnollista lomaa Sinulle toivottelee miitu:)

  VastaaPoista

Sanasi ilahduttavat aina.