sunnuntai 13. kesäkuuta 2010

AVOIMET PORTIT JA VÄHÄN MUUTAKIN

 
Viikonloppuna on Kristiinankaupungissa vietetty Avoimet Portit-tapahtumaa, jossa kaupunkilaiset olivat avanneet pihapiirinsä ja osa jopa kotinsa yleisön nähtäville. Sateinen lauantai kului ainutlaatuisen tilaisuuden tunnelmissa vanhan kaupungin kaduilla ja pihapiireissä kulkien. Treffasimme ihanan ystäväni Roution Sailan kanssa tapahtumassa ja tänään jatkoimme samoissa tunnelmissa Laihian museolla sekä Sulvan Stundarsissa. Näistä miljöistä tuskin saa tarpeekseen.

4 kommenttia:

 1. Upeita nuo vanhojen kaupunkien miljööt ja etenkin jos pääsee kurkkimaan sisäpihojen salaisuuksia. Raumalla ja Tammisaaressa soisi olla joskus myös vastaavanlaiset päivät

  VastaaPoista
 2. Harmi, että lauantai oli noin sateinen. Sunnuntaina aurinko alkoi pilkottamaan iltapäivästä, joten silloin mekin suuntasimme ihailemaan noita upeita puutarhoja. -Ja ensi vuonna taas uudelleen!!

  VastaaPoista
 3. Öitä ja huomenia! Kotiuduin, vaan menen just nukkumaan... Kiitos ihan kaikesta, vau mikä loma ja mitkä kohteet! Ja sori että jätin vähän liikaakin muistoja, tai ehkä ne ovat mukavan kissanhajuisia Samurain mielestä.
  Miksi ihmeessä minulla on tuollainen karmiva hymy? Onkohan se kovaa yritystä vastustaa sadetta? ("Tämä ei ole itkua ja hammastenkiristystä, vaan ainoastaan hammastenkiristystä...")?
  Koska minulla on tsiljaardi kuvaa en nyt jaksa laittaa niitä koneelle... Jouduin ostamaan Pietarsaaresta vielä 8 gigabitin muistikortin.
  Yritän jaksaa huomenna aamukymmeneksi palaveriin. Hmm. Tai sitten soitan pomolle aamulla ja väitän olevani vielä Seinäjoella ;-)

  VastaaPoista
 4. Jori - tapahtuma oli aivan mahtava! Tämmöisten tosiaan soisi lisääntyvän vanhoissa puukaupungeissa.

  Sara - totta, sunnuntai olisi suosinut sään osalta, mutta emme panneet pahaksemme vesisadettakaan. Päivä jäi muistoihin ja valokuviin niin mukavana ja... niin sateisena! Sunnuntaina olisimme ehkä törmänneet, vaikka emme ehkä olisi toisiamme tuunistaneetkaan! Mutta kuten sanoit, ensi vuonna sitten taas...

  Saila - huomenta vaan! Viikonloppu oli niiiiiiin mukava että! Ja kiva kuulla, että länsirannikko antoi parastaan, uskallat siis tulla uudestaankin! Muistikorttisi ovat olleet todella koetuksella, mutta sehän on vain hyvä. Odotan kuvapläjäystäsi innolla.

  Ja jos hymysi kiristelee tuossa yläkuvassa, näytän minä puolestani siltä kuin olisin justiinsa kömpinyt jostain makuupussista ylös. Hyvä tunnelma välittyy joka tapauksessa katsojille!

  VastaaPoista

Sanasi ilahduttavat aina.