sunnuntai 23. toukokuuta 2010

KIMALAISEN LENTO


Helmihyasintit ovat parhaimmillaan, myös tämän pörröisen kimalaisen mielestä! Kaikki luonnossa on niin tavattoman kaunista ja tuntuu, että jokainen hetki pitäisi käyttää vain ihasteluun. Meillä on paha tapa haalia heti kevään tullen kasapäin projekteja, kuten tuntuu olevan monilla muillakin, ja päivät kuluvat jos jonkin moisten työkalujen varsissa väkertäen. Kukat, linnut, ötökät ja kasvit ansaitsevat tulla huomioiduksi. Siispä huomenna väkerrän hieman maltillisemmin, istun ja ihailen, kuuntelen lintuja ja nuuhkin tuomenkukkia. Säät vain meinaavat viilentyä, mutta mitäpä tuosta, kesä on vasta edessäpäin!

5 kommenttia:

 1. Voi kun on söpö tuo kimalainen, aina se saa hymyn naamalle. Tuomi kukkii minullakin! Mutta mehän tiedämme, että viilenevä sää merkitsee sitä, että kukat kestävät kauemmin...

  VastaaPoista
 2. Keväällä luonnossa tapahtuu niin paljon ja niin nopeasti, että pienet tarkkailuhetket ovat ihan suotavia - ja todella antoisia! Mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
 3. Kyllä pörrinkäisillä nyt on ollut herkkuhetket kun on ollut lämpöistä ja kaikki on niin yhtäkkiä puhjennut kukkaan.

  Toivottavasti ei hallaa kuitenkaan tule nyt kun viileni, ettei kirsikat, marjapensaat, luumut, mustikat ja puolukat kärsisi kun juuri kukkivat!

  Mutta kesä on tosiaan vielä edessä ja valoisaa aikaa nautiskeluun riittää vaikka vähän viileämmälläkin kelillä :)

  VastaaPoista
 4. Minustakin kimalaiset ovat söpöliinejä; tekisi mieli silittää pikkurillillä! Hallaa ei tosiaan nyt kaivattaisi, muuten vain viileän sään kanssa kyllä pärjätään. Itse kyllä laiskistunkin lämpöisellä, joten jos olisin hieman aikaansaavampi tulevalla viikolla!

  VastaaPoista
 5. A – ai – aikaansaavampi.
  Niin, kun tällä viikolla olet ollut niin laiska että olet uurastanut pihalla vain puoleenyöhön ja sitten kellahtanut sänkyyn. Että jos nyt jaksaisit vähän enemmän?
  Hooh... alkoi väsyttää... hyvää yötä!

  VastaaPoista

Sanasi ilahduttavat aina.