lauantai 29. toukokuuta 2010

ETUOVI.COM, OSA 2


Pihallamme on hassu juttu, nimittäin kirjosieppo pesii tuossa ylimmäisessä kotterossa. Nämä pikkuriikkiset, lähinnä koristekäyttöön mielestäni tarkoitetut Tiimarin pikkutalot ovat olleet tuossa kuusen rugossa jo useamman vuoden. Nyt toisessa asustaa lintuperhe. Mitoitus on ilmeisesti riittävä, neliösenttejä tarpeeksi. Heinätukot kyllä miltei tursuavat suuaukosta.

5 kommenttia:

 1. Vai on yläkerros varattu;)
  Kukahan alakertaan muuttas.

  VastaaPoista
 2. :) Hauskaa kun mökki sai asukkaat! enkä naapureitakin rohkenee kesän mittaan...

  VastaaPoista
 3. Ehkä alakerran voisi sitten siirtää vähän kauemmas, niin sekin voisi saada asukkaan ^^

  VastaaPoista
 4. Kirjosieppoja on ihana seurata, ne ovat niin söpöjä ja pikkuisia. Ne pesivät minunkin mökkimallisessa pöntössä jo kolmatta kesää. Koiraat saapuvat naaraita aiemmin etelästä Suomeen ja etsivät lupaavan ja näköjään myös hyvännäköisen pesäkolon, jota sitten esitellä vaimoehdokkaille. Sitten tulevat naaraat ja koirailla on kovat markkinointikampanjat! Naarailla on suuri päätös edessä, siinä valitaan seka sulhanen että koti.

  VastaaPoista
 5. Siepot ovat suloisia otuksia. Melko rohkeitakin tuntuvat olevan, puun alla on nimottäin oleilualue, jossa usein istutaan ja ihmetellään siipiveiikojen tohinoita. Tuota en tiennytkään Saila, että isäntä valitsee ensin kämpän ja vasta sitten hommataan emäntä! Meidän tapauksessa naikkonen ihastui pieneen ja somaan...

  VastaaPoista

Sanasi ilahduttavat aina.