maanantai 12. huhtikuuta 2010

SAMMALPEITE PEHMOINEN


Iloinen yllätys paljastui kuusenneulasia pois harjatessani. Hentoista sammalpeitettä oli kasvanut liuskekivien väliin. Juuri tämmöiset pienet, yllättävät asiat palkitsevat kotipuutarhurin ja saavat oman maapläntin tuntumaan niin kovin tärkeältä paikalta maailmassa. Nuo kivet asettelin tuohon, visio muuttui todeksi omin käsin tekemällä ja kas, luonto hoiti viimeistelyn. Nyt lopputulos on täydellinen. 

9 kommenttia:

 1. Kaunis! Meillä jää ihanat sammalsaunat haaveeksi, kun on tuo pieni koirankuonolainen tassuineen joka paikassa tutkimassa..

  VastaaPoista
 2. Todella kaunista ! Ja ihanan pehmeää paljaalle jalanpohjalle : )

  VastaaPoista
 3. Yes, noin sitä pitäää!!!
  Tulin ihan äsken tälta sivulta, jag se sopii aika hyvin sun sivun aiheeseen...
  http://natureasis.blogspot.com/
  eli moss-milkshake..sammalmilkshake :D

  VastaaPoista
 4. Sammal on ihanaa. Ja hienoa, että olette valinneet luonnonkiveä kuusten alle. Betonilaatoista ei saa millään yhtä kaunista ja sopusointuista puiden alle, vaikka ne muuhun paikkaan ovatkin omiaan.

  VastaaPoista
 5. Sammalesta ei voi olla tykkäämättä! Tuntuu, että nyt alkaa pihaltamme löytymään sammalta enenevässä määrin. Tuo toinen puoli tontista on melko hapanta, kun isot kuuset varistavat neulasensa maahan.

  Ja luonnonkivistä vielä... meillä on etupihalla betonilaattaa, joka on siinä käytännöllistä, mutta näyttää joka vuosi ankeammalta silmissäni. Kiusaus on suuri korvata alue liuskekivellä ja varmasti sen tulen jossain vaiheessa tekemäänkin.

  VastaaPoista

Sanasi ilahduttavat aina.