sunnuntai 18. huhtikuuta 2010

ELONMERKKEJÄ


Aamuinen näky lumipeitteen alla olevasta puutarhasta oli masentava. Iltapäivällä lumesta ei kuitenkaan ollut enää mitään tietoa. Jos takatalven täytyy tulla, on ihan suotavaa, että se loppuukin nopeasti. Iltapäivä on kulunut mukavasti haravoidessa. Muutama kolkka on vielä sen veran kosteana, ettei haravalla ole sinne asiaa, mutta suurin osa pihapiiristä on kuivunut. Haravoinnin jälkeen aion aloittaa kanttaamisen. Sitä alkaa tuntea taas elävänsä!

10 kommenttia:

 1. Totta tosiaan, hieno kyltti. Omani ostin Anttilasta =)...

  VastaaPoista
 2. Meillä vielä niin märkää pihalla, ettei voi edes suunnitella haravoimista.
  Takapenkin ison kukkapenkin kanttaus on myös minun ensimmäisiä puutarhatöitäni. Se on vuosia ollut reunustettu kivillä, mutta nyt asia muuttuu.

  VastaaPoista
 3. Pääsisipä jo kanttaamaan !!! Meillä on vielä piha sen verran kostea, että haravoimaankaan ei ole kannattanut mennä...

  VastaaPoista
 4. Sara - kuten huomasit, minun oli pakko heti esitellä oma kylttini myös ;D

  Pioni ja Sariw - täällä peltolakeuksilla on tuullut nyt niin vinhasti, että maa on kuivunut aivan silmissä. Haravoiminen tuntui niin hauskalta ja se kanttaaminen... se vasta huisaa puuhaa on! Kun pian ehtisi aloittaa! Takapenkin kanttaus kuulostaakin jo extremeltä, taitaisi superlonit lennellä!!!

  VastaaPoista
 5. täälläkin odotellaan kauhulla mitä päivä tuo tullessaan, lunta on kai luvassa täällä etelässäkin. eilen aloitin haravoimaan meidän pihaa ihanassa auringossa niin että illalla kyllä tunsi tehneensä!

  VastaaPoista
 6. Totta se on - kun aurinko alkaa paistaa ja maa sulaa ja pääsee puutarhahommiin - sitä kummasti taas alkaa elää :)

  Räntää tuli täälläkin lauantaina ihan jättihiutaleita iso kerros - onneksi iltaan mennessä jo suli pois...

  VastaaPoista
 7. Mitä, lunta???! Aprillipäivä meni jo hei!
  Siinäpä reipas emäntä Maria, heiluu haravan varressa ja sitten kanttausraudan kimpussa! KOetahan säästää jotain voimia että jaksat viikonlopuna tulla messuille!

  VastaaPoista
 8. LUNTA, LUNTA, usko pois vain! Messut lähestyvät, totta tosiaan. Pitäisi kai alkaa kohottamaan messukuntoa!

  VastaaPoista
 9. Joo pitäis! Se on nyt joka päivä ennen viikonloppua käveltävä kovalla betonialustalla, tai vaikka kaupan parkkipaikalla, kolme tuntia ympyrää pysähdellen joka kymmenes metri kirjoittamaan nimi ja osoite johonkin arvontalippuun. Voit käyttää ruutuvihkoa treenivälineenä. Reeni alkaa nyt hep!

  VastaaPoista

Sanasi ilahduttavat aina.