maanantai 8. maaliskuuta 2010

KELTAISTA, KIITOS


Tänään on jo kevään meininki. Aamulla töihin lähtiessä oli aivan valoisaa, lämpötilakin päivällä plussan puolella. Katoilta tippuvat vesipisarat ja lumet rytisevät alas. Hienoa. Naistenpäiväkin. Siksi kimppu keltaisia ja valkoisia tulppaaneita. Ja kenen mielestä muka keltaiset kukat eivät ole kauniita? Vaaleanpunaiset näyttivät melkein säälittäviltä. Nyt on aika irrotella!

6 kommenttia:

 1. Olen samaa mieltä, keltaiset tulppaanit tuovat auringon. Mutta kyllä minulle kelpaavat vaaleanpunaisetkin ;)

  Maria, blogisi on kaunis!

  VastaaPoista
 2. juu. keltaiset tulppaanit tuntuvat nyt kovin piristäviltä. ystävä toi lauantaina mulle 3 (!) nippua, ovat tosi upeita. ja mies toi ihanan oranssin ruusunipun äsken naistenpäivän kunniaksi, nekin voimavärisiä!
  mukavaa viikonalkua!
  eeva
  ps. kotipihanne riistanvartija se vasta ihana onkin, miten kummassa olet onnistunut nappaamaan hänestä noin hyvän kuvan? yritin just eilen kuvat meidän kissojen naamoja ja oli vähän hankalaa kun pidin kinkkupalaa ja kameraa samassa kädessä...

  VastaaPoista
 3. Kiitos paljon Vaahtera-Maria!!! Olen iloinnut kovasti viime päivinä teistä uusista kommentoivista lukijoista! Ja kyllä minäkin oikeasti tykkään vaalenpunaisita kukista, itse asiassa tykkään tosi paljon!

  Iltaa Rautaharakka! Sinuthan on melkein hukutettu tulppaaneihin! Ihanaa, kun läheiset muistavat kukkatervehdyksillä. Ja mitä tulee riistanvartijaan... se on aika hyvä kyllä poseeraamaan, mutta muistaakseni tuon kuvan ottamisen yhteydessä joku heilutteli kans jotain!

  Ja Saila, oikein hyvää naistenpäivää myös sinulle, kuten kaikille muillekin naisille!

  VastaaPoista
 4. Minä olen tainnut saada kotonani yliannostuksen kun en vieläkään osaa valita kaupasta keltaisia kukkia. Silti sujuvasti ihastelen ensimmäisiä leskenlehtiä, krookuksia, rentukoita ja voikukkiakin pihamaalla. Ainoa keltainen taitaa olla pikkunarsissiruukku joka sisällä käväisee.

  Kuvan valkoiset tulppaanit hillitsevät ja tasapainottavat maljakkoasetelmaa kivasti :)

  VastaaPoista
 5. Risulintu - se on jännä juttu tuo keltaisen kukan syndrooma. Mikähän siinä värissä oikein tökkii? Itse olen ilahtunut, että oma mieli on muuttunut hieman suvaitsevammaksi, vaikka puutarhassa edelleen suosin niitä viileitä värejä. Jotenkin tähän kevääseen tuo keltainen vain sopii tosi hyvin.

  VastaaPoista

Sanasi ilahduttavat aina.