sunnuntai 14. maaliskuuta 2010

JORIININ JUURIA


Melkoisia keikareitahan daaliat ovat, mutta pakko kokeilla, tuleeko näistä mitään. Pistin vielä pussit piiloon, ettei tule liian aikaisin istutettua; toivottavasti muistan kuitenkin viimeistään toukokuun alussa! Luultavasti näitä joriinin juuria tulee ostettua lisääkin...

8 kommenttia:

 1. En ole vuosiin innostunut daalioista, mutta tanskalaisen Kasvihuoneunelmia-ohjelman juontaja sai minuunkin tartutettua ripauksen innostusta. Hän olikin todella innostunut näistä kukkijoista. Taidan kokeilla minäkin tänä kesänä kasvattaa.

  VastaaPoista
 2. Voi daaliat on ihania! Ja aika varmojakin loppu viimein. Mulla oli edelliskesänä ihana 'Arabian Night' -lajike. Oli kerrassaan upea!

  VastaaPoista
 3. Olen tykästynyt daalioihin, vaikka ovatkin turhan työläitä. Yksi viime kesän lajikkeista oli juuri tuo Stolze von Berlin. Juurakot ovat kellarissa, mutta pelkään, että ovat kuivuneet. En ole vielä käynyt tutkimassa tarkemmin. Jos näin on, niin onneksi saa uusia :)

  Kasvihuoneunelmia -ohjelman juontaja oli niin innoissaan kaikesta esittelemästään, että alkoi tekemään mieli kokeilla yhtä sun toista...

  VastaaPoista
 4. Hei, hyvää myöhästynyttä syntymäpäivää!
  Ja onpas keikareita, mutta niin daalioiden kuuluu ollakin. Nuo näyttävät ihan sellaisilta röyhelöisiltä pesusieniltä :-D

  VastaaPoista
 5. Jostain tänne tupsahdin. Kaunis ja mielenkiintoinen blogi sinulla =D Daaliat tuntuu tosiaan erityisen kiinnostavilta tänä keväänä. Valikoima on vaan niin laaja että valitseminen on tosi vaikeaa. Sinun vaaleanpunaiset unelmat näyttää kauniilta.

  VastaaPoista
 6. Kylläpä pukkas hymyilyttämään tuo Dahlia;) Mä olen ihmeen vähän niitä istuttanut, mutta taidanpa nyt kokeilla kun kodin taakse saadaan ikioma uusi (pieni) piha-alue. Nehän on tosi kauniita!

  VastaaPoista
 7. Elina - itse asiassa minäkin innostuin näistä samaisen ohjelman johdosta!

  Tina - kuulostaa tumman kohtalokkaalta tuo 'Arabian Night'!

  Lumipyry - pelkään pahoin, että minunkin juurakkoni tulevat kuivumaan ensitalvena... jos saan niitä edes syksyllä kaivettua maasta! Mutta uusiahan tosiaan saa!

  Saila - voi sentään, kiitos! Minustakin nämä näyttävät hassun 'huokoisilta' ja eiköhän puutarhaan mahdu näitä oman arvonsakin tuntevia tähtiä!

  Lotta - voi kiitos! Itsekin podin valinnan vaikeutta ja lopuksi päädyin vain näihin 'pesusieniin'. Oikein tummanpunaiset olivat myös kauniita.

  Dahlia - no mutta ilman muuta sinun laitettava oman nimikkokukkapenkkisi!

  Pioni - niin minustakin!

  VastaaPoista

Sanasi ilahduttavat aina.