perjantai 12. helmikuuta 2010

OKSALLA


Posti toi tänään paketin täältä. Kaunis ihanainen lintulauta, joka saa nyt roikkua omenapuun oksalla ihan vain koristeena. Omenapuun oksista puheen ollen... en malttaisi enää millään pitää puutarhasaksiani orsilla odottamassa kevään leikkaustoimenpidettä. Jos nyt kuitenkin tuonne maaliskuun puolelle sinnittelisin, kun puutarhakirjoissa kerran niin sanotaan.

7 kommenttia:

 1. Näyttääpäs lintulauta kauniilta tuossa oksalla roikkumassa. Ja teillä on aurinkokin paistanut noin ihanaisesti. Jospa se kevät tuon valon myötä jo kohta hiipisi hissukseen.

  VastaaPoista
 2. Eikös vai näytäkin! Tänään on ollut kaunis talvinen päivä, iltaa kohti pakkanen on taas kiristynyt. Enää kaksi viikkoa talvista helmikuuta ja sitten ollaan jo kevätkuukaudessa!!!

  VastaaPoista
 3. Tuohan on ihan erilainen kuin minun keltaiseksi ja punaiseksi maalatut "minitalot" tipuille! JOtenkin itse kaipaan talveen väriä, varsinkin, kun se on samaa kuin tontin taloissakin.
  Tuo tipulauta sopii teidän siniharmaaseen taloon tosi hienosti. Ja mikä maisema takana avautuukaan!
  Joudun lähtemään täältä saaresta taas kaupunkiin, nyyh, mutta se tarkoittaa sitä, että sammakkorinssi-kasvitukesi lähtevät maanantaina postissa sinnepäin! Olet niin täpinöissä kevään odotuksissa, että näen sieluni silmillä kun kaadat ämpärillä kiehuvaa vettä maahan sulattaaksesi roudan, jotta saat tuet pystyyn ;-)

  VastaaPoista
 4. Hih - pelkään pahoin, että näkysi toteutuu ja minut tosiaan bongataan noissa sulatuspuuhissa :D
  Ainakin minä odotan innolla noita prinnssejä saapuviksi!

  VastaaPoista
 5. Terve Maria!
  Kiva kun löysit sivulleni! :-)
  Joo, kyllä sitä kevättä ja puutarhahommia alkaa jo odotella. Saa nyt vaan haaveilla ja suunnitella joku kuukausi vielä..
  Hihhi, nauroin noille sulatuspuuhille! :-)
  terv.
  /jk

  VastaaPoista
 6. Hei ihana yllätysten Maria!
  En ollut nuhaisena tarpeeksi vireessä hakeakseni posteja laivarannasta, vaikka olisin kyllä rämpinyt sinne vaikka kontallani jos olisin tiennyt mitä siellä odottaa...
  Ihana ystävänpäivälahja, kiitos!!!
  Suloinen mini-linnunpönttö, todella ihastuttava, ja kiva kirja! Puutarhakirjoja ei voi koskaan olla liikaa...
  Voi sinua, tämä oli liikaa kun en ole itse muistanut ystäviäni juuri mitenkään.

  VastaaPoista
 7. Ollos hyvä vain Saila! Hyvä, kun puketti ehti ystävänpäiväksi! Yllätysten järkkäily on hauskaa :D

  VastaaPoista

Sanasi ilahduttavat aina.