keskiviikko 17. helmikuuta 2010

KEIKARITPosti toi minulle taas hartaasti odotetun paketin, pitkän sellaisen ja suoraan kotiovelle saakka. Paketti piti sisällään kaksi köynnöstukea, joiden päissä keikaroivat sammakkoprinssit. Elsan lempituolista nämä hienoudet tilasin enkä muista nähneeni näin hienoja kasvitukia koskaan missään ikinä. Samalla, kun varustaudun kevääseen hamstraamalla puutarharekvisiittaa, katsomalla tallennettuja puutarhaohjelmia, tilailemalla siemeniä sekä ostelemalla puutarhakirjoja, olen hykerrellen lukenut Mari Mörön kirjoja Melkein kaikki kasvaa ja Parhaat päiväni pihalla. Pelkään olevani matkalla kohti yhä pahenevaa tautia, jonka kantajia Mörö tituleeraa puutarhaturaajiksi.

Prinsseistä vielä, näen jo, miten hajuherneet kohoavat korkeuksiin...

10 kommenttia:

 1. Onpas ihanat sammakkotuet! Päät ylväästi pystyssä uhmaavat talvisia hankia. Kyllä se kevät näiden vartioidessa tulee varmasti ja pian :-).

  VastaaPoista
 2. Jaahas, että sait ne pystyyn! Montako ämpärillistä kiehuvaa vettä kului? ;-)
  Kyllä tuo puutarhaturaus on niin mukava tauti että sitä kantaa ihan mielellään. Ja kun teillä on jo niin kauniit puitteet ja monta kaunista paikkaa pihalla, mitä nyt olet ehtinyt täällä esitellä, niin voin sanoa, että hyvin on infektio alulla.
  Nuo kirjat ovat mainioita mitä mainitsit.

  VastaaPoista
 3. Mahtis tuet :)

  Visti sää fiilistelet jo kevättä ihan täysillä! Ihanaa!!!

  <3 Henska

  VastaaPoista
 4. Ihanat, noihin on kasvien kiva kiipeillä;)

  VastaaPoista
 5. Onpa hauskat tuet : )
  Minä tässä odottelen kevään uutuuskirjoja... kohta ne alkavat ilmestyä kauppoihin : ) Noita Mörön kirjoja en olekaan lukenut, vielä.

  VastaaPoista
 6. Elina - Kiitos! Melko karut on olosuhteet sammakoilla, mutta pian se tulee!

  Saila - Aattelin, että säästän vettä ja iskin tuet vain nojailemaan rennosti tuota hökötystä vasten! Ja kiitos, muutamaa nurkkaa nurkkaa olen kehdannut vilautella, mutta turattavaa riittää loppuelämäksi.
  Mörön kirjat kyllä riemastuttavat.

  Pioni - Kiitos; tosiaan näen jo, miten hajuherneet kietoutuvat tukia vasten!  Henska - Eikös vain! Fiiliksillä mennään ja ihan täysillä :D

  Sariw - Kiitos myös! Itsekin kaipaan jotain kotimaisia uutuuksia ilmestyväksi. Etsipä käsiisi myös Mörön puutarha-aiheiset romaanit; jokaisen puutarhaturaajan must lukemisto talven hankien keskellä!

  VastaaPoista
 7. Ooh! Ihanoita! Mulla on kolme tuon tyylistä rautasammakkoa jo puutarhassa... Kiitos lukuvinkeistäkin. Se tauti ei sitten parane ikinä.

  VastaaPoista
 8. Kiitos Sanni! Bongasin viime keväänä myös tämän tyyliset valurautaiset koristesammakot Minimanissa ja hintaa oli kymmenisen euroa. En ostanut ja sammakot kaivelevat vieläkin mieltä!

  VastaaPoista
 9. Sammakkoprinssien ystävä, keltanokka-blogisti, surffailee blogimaassa opintomatkalla. Hauskat köynnöstuet! Olen itse vasta tällä viikolla aloittanut oman harrasteblogini (keramiikka, tildailu, puutarhanhoito yms.) Toistaiseksi olen ehtinyt laittaa vasta npuutarha-asioista sinne juttua rakkaasta persikkapuustani. Helmeilevää kevään odotusta!

  VastaaPoista
 10. Hei vaan Intianminttu ja tervetuloa bloggailemaan! Sammakkoprinssit ovat tosiaan vetovoimaisia komistuksia. Kävinkin jo kurkkaamassa blogiisi!

  VastaaPoista

Sanasi ilahduttavat aina.