tiistai 2. helmikuuta 2010

FIILISTELYÄ


Mieletön pyrypäivä! Silti aavistin jo lupauksen keväästä, kun ajelin iltapäivällä kotiin alle kymmenen asteen pakkassäässä. Päivän pidentyminen on jo huomattavissa. Luulen, että käpyrauhaseni heräsi tänään! Eilen haalin kirja-alesta kasan kirjoja. Yksi käsitteli puutarhan vesiaiheita (en ole kyllä varma, tuleeko meille koskaan sellaista) ja toinen puutarha-aiheinen oli enemmänkin fiilistelykirja. Yllä näkyvä kuva on tuosta jälkimmäisestä. Kuvassa on hieno tunnelma; kalusteet, seinä, ikkuna, ruukut ja kasvit, kaikki. Itse rakastan mehikasveja ruukuissa ja astioissa. Omani viettävät lokoisia päiviä talvehtien viileässä ja valoisassa varastossa yhdessä puksipuun, runkoruusun ja muutaman muratin kanssa. Hyvin näyttävät voivan; vähän vettä kävin ystäväisilleni norottelemassa muutama päivä sitten.

6 kommenttia:

 1. Voi fiilistely sua! :)
  Olen yrittänyt ohjailla ajatuksia irti pitenevistä päivistä ja keväästä -täällä pohjolassa kun kevääseen on vielä pitkä matka. Ja sinä sen kaipuun sitten herätit. Kieltämättä päivän pitenemisen kyllä huomaa ja kesäkaipuu nostaa päätään. Ja tuo kuva on... no... niin ihanaa kesää... :) <3

  VastaaPoista
 2. Mehikasveja voisikin kevään tullen istutella ruukkuihin... Vielä ei sellaisia löydy.

  VastaaPoista
 3. Maria K - voi ei, olen pahoillani, olen vain niin fiiliksissä!!! Se on kyllä totta, että vielä kevääseen on matkaa, mutta ei se silti niin kaukana ole :)

  Tina - joo, kun istutat yhden ja se alkaa 'poikia', sinulla on kohta mehikasveja mitä moninaisimmissa purnukoissa!

  VastaaPoista
 4. Hei, jos vaihdat blogimallin esim. "Minima stretch", saat myös vaakakuvasi näkymään isoina kokonaan!

  VastaaPoista
 5. Hienoa, kiitos Tina-ystäväiseni! Näyttää vaan meleko suurelta ja komialta tämä blogi ny!

  VastaaPoista
 6. Juu, kyllähän se on aika levvee, mutta nopeasti siihen tottui :) Itse vaihdoin kaikkiin blogeihini tuon pohjan.

  VastaaPoista

Sanasi ilahduttavat aina.