lauantai 16. tammikuuta 2010

NYT PUKKAA SUKKAA

Kauluri tuli valmiiksi. Nyt pukkaa pitkää palmikkosukkaa. Miksi en aikaisemmin tajunnut, kuinka hauskaa ja rentouttavaa puuhaa neulominen on. En vain meinaa ehtiä nyt mitään muuta. Kili kili!

9 kommenttia:

 1. Hyvännäköinen sukanalku! Nuo palmikot kaivertaa meikäläisen mieltä, kun en niitä osaa vaikka haluaisin :/

  VastaaPoista
 2. Heips Maria!Upeaa neuletta, aivan rupeaa sormet syyhyämään, olisi tosi kiva neuloa jotain. Nuorempana tein kokoajan käsitöitä, neuloin villapuseroita ym., just palmikot oli kivoja ja kuvioneuleet, aina piti olla neule kädessä kotona ja koulussakin,muuten oli tyhjä tunne. Nyt on välillä ollut "pipoa lapsille+heidän kavereilleen" -vaihetta, mutta muuten neulominen on jäänyt, harmi. Osittain syynä lankojen kallistuminen. Minulla on täällä menossa vasta joulun purku,viime keskiviikkona Nuutin kuului heittää kuusi ulos, vähän siittä myöhästyneenä,tänään hyvästelen kauniin kuusemme jutellen.Mukavia neulomishetkiä...päiviä...öitä;) sinulle, terkuin miitu:-)

  VastaaPoista
 3. Komialta näyttää täällä ihan kaikki!!!=O)
  Kissaa en voi olla kehumatta tuplasti,niin komistus on,että mahroton!!
  Ja nuo sinun kutimukset näyttävät niin hienoilta,että ihan kadehdittelututtaa tätä mammaa...
  Minä kun en saa puikoille tuollaisia erityisyyksiä mitenkään päin..
  Ja lopuksi vielä kehaisen myös noita ihkuja tyynyjäkin.
  Jokaisen mallin ottaisin itselleni heti miten!!!
  Vihreä on niin kutkuttelevainen väri!!!<3<3<3
  Kilittelehän minunkin edestä sukkaa,palmikkosukkaa!!!=O)

  VastaaPoista
 4. Neulominen tai kuten meillä sanotaan, kutominen, vie kyllä mennessään. Aivan ihanat sukat sulla tulossa.

  VastaaPoista
 5. Oletpa taitava, huh! Ja nopea. Minä en kerkiä kun kylkeä kääntää niin jo on frouva tehnyt kaulurit sun muut ja siirtynyt sukkiin.
  Kutominen on ihanaa, kun käyttää kaunista lankaa eikä mitään öklön väristä akryyliä, joka nitisee inhottavasti puikoilla.
  Tuohon edellisen postauksen kysymykseen: asustin/opiskelin Lontoon kaakkoiskulmalla ja Kentissä kaakkois-Englannissa. Sitten opintojen jälkeen muutin Cheltenhamiin länteen kohti Walesia. Se on tosi kaunista seutua.

  VastaaPoista
 6. Tina - Kiitos! Koita ihmeessä, luulin itsekin, että palmikot olis kamalan vaikeita, vaan mitä vielä.

  Miitu - Kiitos ja kummarrus! Se on harmi, kun monet jutut jää. Itse olen pitkään harmitellut rutinoitumistani. Pitäisi vaan ottaa unohtuneet taidot uusiokäyttöön ja opetella vaikka joka vuosi jotain uuttakin. Siinä sitä onkin haastetta loppuelämäksi.

  Katinkainen - Kiitos vallan kauhiasti kehuusta! Kissa on nyt komeimmillaan paksussa talviturkissaan. Puikot kilisee iloisesti ja vihreä väri hykerryttää. Tyynykasa onkin nyt melkoinen tuossa soffalla.

  Pioni - Kiitos myös sinulle. Kutomisesta itsekin tulee puhuttua, mutta yritän muistaa näin virallisesti neuloa, ettei tule epäselvyyttä, mitä oikein olen tekemässä!

  Saila - Olen nyt kai kilisytellyt vuosien patoutumien edestä! Ja akryyli on sitten vihoviimeistä, siitä en neulo yhtikäs mitään. Kiva kuulla, missä päin olet asustellut. Itse en ole käynyt kuin Lontoossa; saarella olisi varmasti antoisaa kierrellä. Kunnon puutarhaturnee Englantiin olisi hieno.

  VastaaPoista
 7. Neulominen on tosi koukuttavaa, vai ehkä puikottavaa?, hommaa - vielä yksi kerros, vielä yksi kuvioraita ja vielä ja vielä:) Kaunista kuin mitä on kuvioneuleesi!

  VastaaPoista
 8. Upealta näyttää sukanvarsi. Hankippa bambupuikot, niin saat kudottua (niin täälläkin päin) "salaa" puikkoja kilistelemättä.

  VastaaPoista
 9. Minulla on samanlaiset sukat. Rakastan niitä. Malli on oikein mukava kudottava, pitäisi tehdä toisetkin.

  VastaaPoista

Sanasi ilahduttavat aina.