maanantai 25. tammikuuta 2010

ASIAA SOLUISTA


Rullasin äsken tekstejäni alaspäin ja totesin kirjoittaneeni viime vuoden toukokuussa eläväni joka solulla! Siis Mitä? Onko semmoinen tunnetila vielä saavutettavissa oleva asia? Tällä hetkellä tuntuu lähinnä siltä, että elinvoima soluissani näyttää pitkää miinusta, kiitos pimeyden ja kylmyyden. Toisaalta, kun samalla selasin viime kesänä ottamiani kuvia, en voi uskoa kirjoittaneeni aivan perättömiäkään. Katsokaa nyt noitakin kukkia. Nyt ne uinuvat paksun lumikerroksen alla, mutta sadan prosentin varmuudella ja taas lähtevät kasvuun ja julistavat kukinnallaan luomakunnan ihmeitä. Nyt kyllä pitää lopettaa turhat marinat, ottaa kiltisti joka aamu rautatabletit, monivitamiinit ja kalaöljykapselit ja alkaa kerätä voimia tulevaan puutarhakauteen!

6 kommenttia:

 1. Muistan tuon ihanan ritarinkannus-pionikuvan. Olen tuon fantastisen romanttis-unenomaisen kukkapenkkisi fani.
  7yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyu ...(Ransun kommentti, varmaan terkut Samuraille)...
  Toukokuussahan pionit nuput alkavat pilkottaa maasta, suuria kukkaelämyksiä on odotettavissa ja ilmassa tuoksuu muutenkin odotuksen maku. Kyllä se pistää solunesteet, tumat ja mitokondriot pyörimään!

  VastaaPoista
 2. Hehee, näinhän se on tehtävä! Hyvä asenne :)

  VastaaPoista
 3. Samurai on kovasti otettu terkkusista! Fantastisen romanttis-unenomainen kukkapenkki kuulostaa mielettömältä!

  VastaaPoista
 4. moi!!! :) heh, hauska viesti... ;) mulla on kans niin kamala väsy, voi kauheaa! no jospa tästä piristytään, kevää kohti mentäessä... ihania nuo pionit!!!!!! mäkin tahdon!!! hei, voisinko palkata sinut mun henkilökohtaiseksi puutarha suunnittelijaksi... ;) mä en ymmärrä kukista ja puutarhasta mitään... haluaisin just vähän poineja ja ruusuja, ja sopivasti viillintynyttä meinikiä... nyt mun kukkapenkit on inoastaan viillintyneet, mutta ei sillai ihanasti.. ;)
  jakselemisia sinne, voi hyvin! väsymys on ärsyttävää....
  kuullaan taas! moikka :)

  VastaaPoista
 5. Luulen, että osa soluista on vaan vielä talvilevossa, siksi vähän väsyttää ; ) Kyllä ne sitten heräävät viimeistään, kun kevät koittaa...
  Kerraassan mielettömän upeat kuvat !!!!!!

  VastaaPoista
 6. Laura - vai että puutarhasuunnittelua... se ois kyllä mun unelma-ammatti, harmi vaan, kun sen alan koulu on vielä käymättä!

  Sariw - ompas huojentavaa kuulla, että talvilevosta on vaan kyse. Eli odoellaan rauhallisesti vielä tovi!

  VastaaPoista

Sanasi ilahduttavat aina.