lauantai 30. tammikuuta 2010

ANS KATTOO NY
Meillä on ollut jo pitkään suunnitelmissa rakentaa takapihan avoterassin tilalle puolilämmin lasiterassi. Viime viikolla saimme rakennepiirustusten raakileet. Ans kattoo, kuinka kauan vielä tuumataan... jos ei tänä kesänä, niin sitten seuraavana. Yläkuvassa on juuri oikeanlainen lasiterassitunnelma; kuva on napattu Drömhem & Trädgårdista 10/08. Muutama kaluste, sivustavedettävä pinnasoffa ja pieni keinutuoli, odottavat  jo varastossa uutta elämää tulevalla terassilla.

9 kommenttia:

 1. Tuo on kyllä ihan unelmien lasikuisti. Ja mitenkäs sattui, ikkunat on ihan samanlaiset kuin mitä teillekin tulee, jos oikein ymmärsin, Nuo piirustukset on kai teidän taloon.
  Ihania perhoskuvia sinulla, todella hienoja!

  VastaaPoista
 2. Joo, olen jemmannut tuota lehteä juuri kyseisen kuvan vuoksi. Ja tosiaan, ikkunat ovat samanlaiset kuin meidänkin talossa! Perhosia oli toissa kesänä jossain vaiheessa todella paljon; räpsin silloin aivan haltioissani kuvia noista neitoperhosista.

  VastaaPoista
 3. Oo, kuulostaa fantastiselta! Toivottavasti pääsette jo tulevana kesänä nauttimaan lasikuistin tunnelmasta :)

  VastaaPoista
 4. On ihanaa ajatella että huomenna (?ööh?, en ole ihan varma, päivät meni sekaisin sairastellessa) on jo HELMIKUU. Järisyttävää. Se on vielä talvea, mutta se on lyhyt kuukausi ja valoisa! Sitten maalis, ja huhti, ja tiedätkö mitä se tarkoittaa? Ensimmäiset nokkosperhoset! Nehän eroavat muista perhosista siinä, että kuoriutuvat jo syksyllä ja talvehtivat perhosina. Huhtikuun lämmetessä ne ovatkin sitten heti valmiit liihottelemaan!

  VastaaPoista
 5. Siis huomenna ON helmikuu! Talvikuukausi vielä, mutta kyllä nyt mennään niin kohinalla kevättä kohti, että aivan huimaa! Valoisuus lisääntyy ja kasvukausi on koko ajan lähempänä... I-HA-NAA!

  VastaaPoista
 6. Upea lasiterassisuunnitelma, toivottavasti se toteutuu pian! Itsekin olen sellaisesta unelmoinut, ehkä jonakin päivänä... :)

  Kiitos myös kommentistasi Romppala-blogiini! Iloista kevään odotusta! :)

  VastaaPoista
 7. Hienolta näyttää suunnitelma.

  Samanlainen aumakatto kuin meidänkin lasikuistissa. Kuinka iso tuosta tulisi?

  Meidän kuisti on auttamattoman pieni (noin 3,20 x 2,30) ja ihan liian täynnä tavaraa. Meillä on (pää)ovi kuistin toisessa sivussa huonekalujen sijoitus on erittäin vaikeaa. Ja tietysti kun kuisti on eristämätön ei sitä voi näillä ilmoilla edes käyttää. Kesällä kyllä ollaan siellä juotu aamukaffeeta :)

  Tuollainen lisäolohuone olisi kyllä ihana :)

  VastaaPoista
 8. Kuistin koko on 3 x 6,8. Ensin mekin ajateltiin ihan eristämätöntä, mutta piirtäjä sai mielemme muuttumaan. Nyt vain haaveilen, miten sen sisustaisin ja miten siellä olisi hyvä talvettaa kasveja...

  VastaaPoista
 9. Ihanan iso kuisti on teille tulossa. Ja eristäminen on hieno juttu. Kyllä harmittaa kun on kolme kuistia talossa, eikä yksikään ole eristetty. Olisin niin hienoa talvettaa kuistilla kasveja sun muuta.

  VastaaPoista

Sanasi ilahduttavat aina.