sunnuntai 13. joulukuuta 2009

SISÄINEN PUUTARHURI

Viimeinen (toivottavasti) kaupunkikierros ennen joulua on tehty. Ostimme jopa kuusenkin. Liekö jouluähkyn oireita vai mitä, mutta sisäinen puutarhurini ilmaisi yhtäkkiä olemassaolonsa ja sai minut kaipaamaan toukokuuta ja kasvukauden alkua. Sen johdosta laitan muutaman loppukesän puutarhakuvan iloksenne.

4 kommenttia:

 1. Oh, ihania kuvia!

  Itsekin kaipaan ja odotan kevättä. Oma puutarhuriminäni heräsi viime keväänä, kun istuskelin aikaisin aamulla ja keittiön ikkunaa lämmitti ensimmäiset kevään auringonsäteet ja maljokossa oli pajunkissoja. Huonekasvit alkoivat heräämään ja saamaan vihdoin tarpeeksi valoa.. Ah, sitä odotellessa!

  VastaaPoista
 2. Niin paljon kuin olenkin jouluihminen ja odotan sitä talven ensimäistä lumipeitettä, alan lähes heti pyhien jälkeen odottamaan kevättä, vihreyttä ja lämpöä. Ihania pihakuvia :)

  <3 Henska

  VastaaPoista
 3. Heippa Kukkahattuneiti ja Henska! Nyt on talvi vihdoin saapunut. Nautitaan pakkasista ja toivotaan kunnon hankia. Kunhan päästään maaliskuuhun, ei meitä puutarhureita pidättele enää mikään!

  VastaaPoista
 4. Kiitos vastavierailusta :) Tsemppiä sullekin viisurienpoistoon, eiköhän se hyvin suju! Suurin osa asiaa kommentoineista ovat mulle kertoneet miten helposti ja nopeasti parantuivat, mä olen siis ennemmin poikkeus kuin sääntö tän toipumisajan kanssa :P Nyt alkaa jo helpottaa, pääsee naposteleen jouluherkkuja taas :) Mukavaa joulun odotusta!

  VastaaPoista

Sanasi ilahduttavat aina.