perjantai 28. elokuuta 2009

OLISIPA JO KEVÄT

Jo keväällä päätin, että vuoden kuluttua puutarhaamme sulostuttavat ihanat kevätkukkijat siellä ja täällä. Nyt olenkin jokaisella kauppareissulla napannut mukaani kukkasipuleita. Luulen, että olen päässyt vasta alkuun, eihän tässä ole kuin muutama pussi! Joka tapauksessa tai ainakin luultavammin myyrät syövät makoisimmat sipulit, joten hävikkikin on otettava huomioon. Lisää sipuleita on siis hankittava. Väriskaala on akselilla valkoinen, lila, vaaleanpunainen. Kukkien on oltava kookkaita ja aion istuttaa eri sipulit omiksi ryhmikseen. Voi vitsit, olisipa jo kevät!

4 kommenttia:

 1. Ihanaa!! Oma puutarhainnostukseni aina hyytyy syksyn lähestyessä mutta kohoaa hetkessä huippulukemiin kun pääsen hamstraamaan sipulikukkia. Vielä en ole mitään ostanut ja oonkin ajatellut hankkivani suurimman osan netistä... Koneen ääressä on vaan niin ihanaa rauhassa tutkiskella eri vaihtoehtoja ja suunnitella keväistä väri loistoa...

  VastaaPoista
 2. Minäkin olen hypistellyt kukkasipulipusseja jo useaan otteeseen kauppareissuilla.Vielä olen pystynyt hillitsemään itseni ; )

  VastaaPoista
 3. Hmmm - pitäisiköhän minunkin :)

  Mukavaa viikonloppua puutarhurille :)

  VastaaPoista
 4. Kiitokset kommenteista! Mukaani on näiden lisäksi tarttunut vielä lumikelloja ja kirjopikarililjoja... ja puutarhainnostus on edelleen huipussaan!

  VastaaPoista

Sanasi ilahduttavat aina.