torstai 18. kesäkuuta 2009

LAPSUUDEN KESÄKUU

Kumarru matalalle,
kumarru varoen.
Nähdä voit keltaiset liekit
keskellä vihreyden.
*
Niitty jo puhkeaa tanssiin
vihreys verhonaan.
Kätketty lapsuuden kesäkuu
on päivänkakkaraan.
*
Kumarru matalalle,
kumarru varoen.
Aurinko laskeutui tänne
sinulle hymyillen.

Näillä Anna-Mari Kaskisen sanoilla laskeudun juhannuksen viettoon. Mitään ihmeellistä ohjelmaa ei ole tiedossa ja hyvä niin. En jaksaisi. Olo perheen parissa riittää. Luonto on kauneimmillaan ja sitä ihmetellessä tuntee itsensä melko pieneksi. Lapsuuden kesäkuu kuulostaa juuri sellaiselta olotilalta, johon nyt haluan palata...

4 kommenttia:

 1. Hei Maria, pitkästäpitkästä aikaa...olen elossa, selvinnyt työtaakoistani ja aloittanut jokunen aika sitten loman. Niin IHANAA, olen siivonnut ja touhunnut kaikenlaista sisällä ja ulkona vihdoinkin, mikä nautinto!Ei ole yhtään haitannut sateet ja kylmät.Kauniin runon laitoit. Oikein nautinnollista leppoisaa perhejuhannusta sinulle:-)Me menemme saaristoon ystävien mökille.Jussiterkuin miitu;)

  VastaaPoista
 2. Hei Miitu! Ihana kuulla, että olet selviytynyt kesälomalle ja saat nauttia kaikesta kotoisasta puuhastelusta. Kun vihdoin saa jättää työasiat mielestä ja keskittyä vain omaan elämään, tuntuu arjen askareet ja rutiinitkin jotenkin erilaisilta. Nautinnollista ja rentouttavaa juhannusta myös teidän perheelle ja kuulumisiin!

  VastaaPoista
 3. Ihanaa ja rauhallista Juhannusta teidän perheeseen. Turha hössötys sikseen, joskus on ihan hyvä vaan olla ja rauhoittua jos siltä tuntuu.
  Ihan tuo runo ja päivänkakkarakuva on myös tosi onnistunut. Siinä on kesäntunnelmaa totisesti.

  VastaaPoista
 4. Kiitos Jossu! Rauhallista on ollut, sääkin on muuttunut viikonlopun kuluessa koko ajan paremmaksi.

  VastaaPoista

Sanasi ilahduttavat aina.