tiistai 21. huhtikuuta 2009

TUULTA PÄIN...

Vapaapäivä. Sisällä kaaos. Ulkona auringonpaiste, mutta kylmä tuuli. Valinnanpaikka. Ulkona vai sisällä? Vastaus: ulkona. Ja kyllä kannatti. Valitsin ensimmäiseksi haravointikohteekseni tuulensuojaisan etupihan. Täydellistä terapiaa ja ajatuksenlepoa, välitöntä kädenjälkeä ihailtavaksi. Moskaa tuli kolme kottikärryllistä. Pientä silmäniloakin laitoin kuistille; IKEAsta ostamani laventelipuskan. Kumpa huominen toisi jo lämmön. Monta kivaa puhdetta odottaisi ulkosalla tekijäänsä.

7 kommenttia:

 1. Meilläkin oli kylmä tuuli, mutta ihana aurinko. Olin ulkona pari tuntia pihalla ja kävelemässä. Oli kyllä ihanaa : )
  Olitpa ahkera. Haravointia en olekaan vielä aloittanut, maa on vähän liian märkää.
  Onneksi on luvattu lämpimämpää loppuviikkoa.
  Mukavaa viikon jatkoa !

  VastaaPoista
 2. Hei Sariw! Loppuviikkoon minäkin panen toivoni! Täällä lakeuksilla tuulta on riittänyt ja nurmikkokin oli jo aivan kuivaa, joten uskalsin ruveta rapsuttelemaan. Mukavaa loppuviikkoa myös sinne aurinkoa odotellen!

  VastaaPoista
 3. Oi miten keväisen näköistä teillä jo on! Meilläkin on tuullut kovaa, tänään vaikuttaisi ainakin vielä olevan vähän tyynempi päivä. Pihatöissä viihtyisin minäkin, mutta on vielä niin vähän tekemistä tuolla ulkona. Tepastelua hangilla ja suunnittelua.

  VastaaPoista
 4. Hei Heinähattu! Täällä ei tosiaan ole enää lunta, jostain ojanpohjista vielä vähän löytyy. Tänään on jo lämpöisempääkin ja aurinko paistaa. Luulenpa viettäväni tämän illan ulkosalla :)

  VastaaPoista
 5. Huomiseksi luvattu lämpenevää. Siis ulkona ihan varmasti. Haravanvarsi odottaa :)

  VastaaPoista
 6. Tänään meinaan aloittaa haravointi-urakan:) Kiitos inspiksestä!

  VastaaPoista
 7. Minäkin aion huomenna jatkaa; tänään olisi ollut ihana ilta ulkona puuhasteluun, mutta päivän koulutuksessa istuminen ajomatkoineen vei voimat :(

  VastaaPoista

Sanasi ilahduttavat aina.