torstai 30. huhtikuuta 2009

SALAISET ASEET


Nyt mennään taas aika lailla sivuun aiheista koti ja puutarha, mutta elämän pienet ilot kuulostaa ihan passelilta otsikolta. En ole vaatefriikki, mutta toki naissukupuolen edustajana tykkään kivoista vaatteista. Omantyylisiä vaatteita on vain välillä vaikea löytää. Nyt on vuorokauden sisällä tulleet vastaan unelmien kesäkengät ja haaveilemani kesästetson! Läpsyttelen aina tasapohjaisissa kengissä, joten en ensin suonut kuin silmäyksen noille punaisille kengille. Sovitin niitä kuitenkin aikani kuluksi ja ällistyin, miten korollinen kenkä voi tuntua niin ihanalta jalassa. Mies nimesi kengät Molly Malonen sellaisiksi! Myös stetson yllätti minut iloisesti. Jossain kuvastossa mallit poseerasivat tuollaiset päässä ja minäkin päätin haluta samanlaisen. Enpä olisi uskonut hatun löytyvän Plantagenista! Nyt ovat kesätyylin salaiset aseet löytyneet ;)
***
Puutarhassa ovat koittaneet kiireiset ajat! Uskoakseni blogini tulee palailemaan lähiaikoina ruotuun ja sisältämään taas puutarha- ja pihajuttuja!

7 kommenttia:

 1. ...mutta tämäkin oli tosi kivaa luettavaa! Tykkään sun hankinnoista. Aivan ihastuttavat kengät! Kopiseekihan ne sillee kivasti kävellessä? Tulee varmaan todella naisellinen olo!

  VastaaPoista
 2. Kiitos Dahlia! Kengät tuntui tosi pehmoisilta jaloissa, eivät pahasti kopise!

  VastaaPoista
 3. Kengät on kauniit. Niistä tulee mieleen karkki :)
  Ja kesähattua kohta tarvitaan kun aurinko oikein alkaa porottamaan!

  Aina kannattaa kulkea silmät avoinna, ei koskaan tiedä mitä tulee vastaan. Täytyy pitää mielessä että Plantagenistakin voi tehdä hattulöydön. Meillä ei harmi ole ihan lähellä P:a :(

  VastaaPoista
 4. Nuo kengät on ihanat. Kaupassa josta omani ostin ei ollut kuin mustia ja harmaita. Minulla on siis mustat. Ja niillä voi oikeasti kävell vaikka koko päivän shoppailemassa. Loistokenkulit!!

  VastaaPoista
 5. Kesähatulle oli jo käyttöä viikonloppuna puutarhatöissä! Kenkiä en ole vielä tyypittänyt. en ole kyllä malttanut niitä kaappiinkaan laittaa! Minäkin katselin ensin tummia, mutta valitsin punaiset. Punaisissa kengissä on jotain hauskaa; minulla on ollut aikaisemminkin punaisia kenkuleita.

  VastaaPoista
 6. Aivan ihanat kengät ♥ Saako udella mistä löysit? Minulla on muutamat korolliset kengät, mutta valitsen aina tasapohjaiset. Olisi kiva löytää sellaiset omaan jalkaan sopivat vähän naisellisemmat versiot.

  VastaaPoista
 7. Huomenta Tirlitta! K-Kengästä löysin, väreinä oli tummanharmaa, vaalea ja tämä ihanan punainen. Hintakaan ei ollut päätä huimaava.

  VastaaPoista

Sanasi ilahduttavat aina.