keskiviikko 15. huhtikuuta 2009

HANKINNAN TYNKÄÄ

Loppuviikosta suuntaan kohti Helsinkiä. Suunnitelmissa pikainen visiitti myös IKEAan. Jotain oikeasti välttämätöntäkin on hankintalistalla. Kuvan tuoli on myös mielessä. Se olisi kiva kaveri Singerinjaloista tehdylle puutarhapöydälleni...

8 kommenttia:

 1. Siro tuoli...

  Meillä on etukuistilla samanlaiset ja pieni pöytä. Ostin viime kesäksi. Nämä olivat löytö koska etukuisti on kapea ja suurin osa tuoleista olisi ollut liian isot. Nyt mahtuu ihan istumaankin ja jää jaloillekin tilaa.

  Hyvin on kestäneet. Olleet siis koko talven ulkona. Laitoin puuosiin kesällä sävytettyä kalusteöljyä jolloin tulivat tummanruskeaksi.

  VastaaPoista
 2. Ikea on nitä paikkoja, jossa hankinta muuttuu hankinnoiksi ;)
  Mukavaa matkaa!

  VastaaPoista
 3. Hei Jossu - Sirot ovat tosiaan, näitä taisin katsella jo viime kesänä. Nyt kun singeripöytä on löytänyt tulevan paikkansa 'puutarhatyöpöytänä', tämä tuoli, tai kaksi, on pakko ostaa, eikä hintakaan päätä huimaa. Kiva kuulla, että ovat kestävikin!

  Joo, kokemusta on Dahlia, että ostettavaa löytyy enemmän mitä ostoslistassa lukee. Toisaalta, joskus olen selvinnyt hyvinkin halvalla. Katsotaan miten käy!

  VastaaPoista
 4. Hei Maria,
  tuollaisia tuoleja, valkoisiksi maalattuja, kuluneita oli 2 kpl mieheni vanhempien kesämökillä, joka meidän piti kiirreessä tyhjätä myyntiä varten ja sinne jäivät tuolit kuin myös moni muu ihana vanha juttu. Jälkeenpäin olen muistellut ja haikaillut, mitä kaikkea sinne jäikään, kaikkea en edes ehtinyt nähdäkään. Ja paljon miehet veivät kaatopaikalle...Oikein ihanaa antoisaa Ikean-reissua sinulle!t. miitu, joka on työstään aivan hilkulla burnout

  VastaaPoista
 5. Ihana tuoli, Pari tuollaista ottaisin heti meidän kuistille:) Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 6. Miitu hei, kiva kun tulit moikkaamaan, mietinkin, mitä sulle mahtaa kuulua :)
  Voi hitsit, tuolit oli varmaan aivan ihanat... ja kaikki muut aarteet! Onhan nuo Ikean tuolitkin kivat, mutta aidolla patinalla olisivat sata kertaa hurmaavammat. Yhden tuommoisen reissultani ostin, yhden ruukussa kasvavan laventelin, pakolliset uudet tyynyt ja yhden kunnon työtuolin, en muuta. Lähetän Miitu oiiiikeeein ison virtuaalisen voimahalauksen sinne!

  Ja Mari, heippa sinulle! Noita tuoleja voisi sirotella kyllä moneen paikkaan, eivät vie paljon tilaa ja nätit ovat. Omani on vielä auton perällä, täytyy käydä hakemassa ja tyypittää heti! Mukavaista sunnuntaita!

  VastaaPoista
 7. Hei Maria, iso kiitos voimahalauksestasi:)Melko vähällä selvisit Ikeasta, osasit olla viisas ja ostaa vain tarpeellisen...niin ei aina onnistu...Ihana aurinkoinen päivä tänään, kävin kirppiksellä siivoamassa ja ostin pienen hopealautasen, perjantaina mukaan tarttui pari sinkkistä kynttilälyhtyä sekä "hopeinen" viinicooleri. Aurinkoista viikkoa!t.miitu PS.Moikkasin sinua viimeksi just ennen pääsiäistä kissa-kuvien yhteydessä, en tiedä huomasitko

  VastaaPoista
 8. En muuten ole huomannut, käyn heti kurkkaamassa sinnekin!!

  VastaaPoista

Sanasi ilahduttavat aina.