tiistai 17. maaliskuuta 2009

HEKUMOINTIA

Pakko hekumoida edelleen näillä viime kesän puutarhakuvilla. Sisätilat sormenjälkineen ja pölypalloineen eivät juurikaan jaksa tällä hetkellä innostaa. Tänään paistoi aurinko ja se kiihdytti kesän odotusta taas useilla asteilla. Postista putosi Viherpeukaloiden kuvasto ja sitäkin on pitänyt plarailla (on tullut joka kevät tilattuakin). Innostuin viikonloppuna jopa juhlistamaan talven lopullisuutta kantamalla sukset ja pulkat varaston ylisille sillä seurauksella, että eilen sain hakea rattikelkan takaisin alas! Pian kuitenkin kaivetaan haravat ja muut kuopsuttimet esiin ja aloitetaan elämä isolla E:llä!

Jättilaukkoja odotan tosissani, ne ovat ehdottomia suosikkeja!

Loistosalviaa rakastan myös. Taustalla valkoista myskimalvaa ja tuo hopeanharmaa perenna on hopeamarunaa. Penkissä kasvaa myös pieni pajupuu, Salix Helvetica muistaakseni.

7 kommenttia:

 1. hei hei...
  sulla näyttää olevan aika lailla sama värimaailma kuin mulla..
  tykkään kovasti sun blogista!

  VastaaPoista
 2. Hei! Tosiaan värit ja maku muutenkin käy yksiin... ainakin tykkäämme samoista puutarhatikkaista (kävin kommentoimassa puutarhatikas-postaustasi)!!! Kiva kun löysit tänne, sinun blogissasi käyn myös aina kurkkimassa.

  VastaaPoista
 3. Heips!
  Juu aika hassua tosiaan...taidamme tykätä samoista asiosta ja väreistä :)
  Kivaa kun löytää sielun-sisar "noin-vaan" cyberspacistä...
  Palaillaan!

  VastaaPoista
 4. Ihania kukkia mutta ihailen mysö talonne kaunista väriä!
  Kiitos tervehdyksestä sivullani! :)

  VastaaPoista
 5. Kauniit kesäkuvat. Laukat ovat myös minunkin lempikasveja. Niiden veikeä muoto erottuu kivasti muista kasveista : )
  Mukavaa viikonloppua !

  VastaaPoista
 6. Mikä kevään tunnelma täältä blogistasi pursuaa, uskomatonta!

  Meidän vilkkaat pojatkin pysähtyivät ja tulivat katsomaan blogiasi, kun kuulivat viserrystä =0)

  Ihana puutarha ja koti sinulla! Jättilaukkoja ja kaikkea... Otan aikaisemmasta postauksestasi vaarin ja käytän myös tuota raudoitusta -mainio idea. Olen meinaan miettinyt kuinka saisin kaaren ja mistä materiaalista. Lisää vinkkejä vain.. Itse olen -suoraan sanottuna- tosi surkea pihasisustaja.

  Onko talonne muuten merkkiä Kannus?

  VastaaPoista
 7. Huomenta kaikki ystävät! Kamomilla, sininen taitaa miellyttää meitä kumpaakin ja Sariw, olet oikeassa, laukat tuovat hienon kontrastin perennapenkkiin erilaisella olemuksellaan! Hienoa Maija, jos pääsit keväisiin tunnelmiin täällä käydessäsi! Satakielen laulu on lumoavaa, voin kuvitella, että se sai pienet pojatkin ihmetyksiin! Kokeile ihmeessä tuota raudoitusverkkoa. Minulla on suunnitteilla yksi toinenkin juttu tuosta materiaalista, laitan kuvia, kunhan pääsen toteutukseen asti... pihasisustaminen on hauskaa, siellä voi irrotella ja käyttää vähän 'krouvimpiakin' materiaaleja. Lisäksi luonnolla on aina sormensa pelissä, eli koskaan ei voi olla varma lopputuloksesta. Tuosta talostamme vielä... se ei ole Kannustalo vaan Simonstalo, malli tosin ei ole heidän. Ulkoverhouksessa olen ottanut pikkuisen vaikutteita Kannustalosta, myönnän!

  VastaaPoista

Sanasi ilahduttavat aina.