sunnuntai 29. maaliskuuta 2009

ERIPARISUKKAA JA KITTANOITA T-PAITOJA

Vaatetusasiat eivät ole vahvimpia puoliani. Vaatteita tarvitaan, selvä se, mutta en mielellään suo aikaa enkä rahaa asukokonaisuuksien tuumailuun ja hankkimiseen. Mieluummin jotain kotiin tai puutarhaan tai vaikkapa matkaan. Vuodenaikojen taitteissa on kuitenkin pakko päivittää myös vaatekaappeja, ainakin lapsiperheissä. Eilen vietimmekin muutaman hikisen tunnin talvisissa toppavaatteissamme kaupungin ostoskeskuksessa kasaten käsivarsillemme farkkua, t-paitaa, boxeria, lippistä ja huivia jälkikasvullemme. Viime kesän kenkäresutkaan tuskin palvelevat enää tulevaa kautta ja koivetkin ovat luultavimmin venyneet jonkin verran... eli kenkäkauppaankin on lähiaikoina jouduttava. Kotiin päästyämme tartuin tositoimeen ja järjestin kumpaisenkin jässikän vaatekaapit. Iso kasa kittanoita t-paitoja, reikäisiä farkkuja, hapertuneita pikkuhousuja ja kaverinsa kadottaneita sukkia teki tilaa uusille pukimille. Taas yksi yliviivaus tekemättömien töiden listaan, hyvä, hyvä. Ja niin, kuvassa näkyvät uudet rottinkikorit olivat kuin piste i:n päälle vastajärjestetyissä kaapeissa, johan minä niitä muovisia monitoimikoreja katselinkin vuosikaudet!

3 kommenttia:

 1. Odottelen tässä just ellokselta pakettia...sitä kun yrittää hakea oikoteitä;) Totta puhuen, tiedän mistä puhut. Aina kun ajattelee että nyt on tilanne päivitetty jonkun koipi venyy ja toinen sukka karkaa. Kodin ja puutarhanhankinnat menee jotenkin itsestään;) Verhoissa yms, sais pientä hapertumista näkyäkin kun ihmetellään "mites nyt taas vaihdetaan"... =)

  VastaaPoista
 2. Juu, verhot ja muut kodin tekstiilit eivät yleensä ehdi hapertumaan!!! Vaatekaappien siivous poiki lisää siivousta, nyt on pienemmän pojan huone siivottu jokaista silppua ja roskaa myöten!
  Postimyyntiä minäkin usein suosin...

  VastaaPoista
 3. tervehdys

  meidän perhe teki keväthaalari/-takki/sukkahousu/kumisaapas/kurahanska/sormikas -päivitysretken viime viikolla. äidiltäni ja lapsiltani on tullut niin paljon valituksia sukkahousuista joista varpaat tunkevat läpi. no, nyt on ehjää. hiki siinä tosiaan tuli mutta täsmäisku yhteen kauppaan niin suht helpolla meni. ennen ostin kaikki vaatteet kirppiksiltä mutta tässä uudessa kylässä ei ole kovin hyvää ja lähikaupungista en ole sellaista hyvää itsepalvelukirppistä vielä löytänyt.

  ihana toi 'ettei totuus unohtuisi' postaus. ihan sama horrori on täällä.

  VastaaPoista

Sanasi ilahduttavat aina.